Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii FCSB, mulţumiţi de ce au găsit la Senta, locul disputării meciului cu Backa Topola din Europa League

Oficialii FCSB, mulţumiţi de ce au găsit la Senta, locul disputării meciului cu Backa Topola din Europa League

Fotbal

Comentarii

Stadionul din Senta (Serbia), unde sa va juca partida dintre Backa Topola şi FCSB, joi, 17 septembrie, a primit undă verde de la UEFA. Organizatorii mai au de pus la punct mici detalii, însă se încadrează în normele impuse de un meci din Europa League.

Directorul general al echipei sârbe, Sabolc Paladji, este cel care a confirmat că partida dintre Backa Topola şi FCSB se poate desfăşura fără probleme pe arena din Senta, după inspecţia de la UEFA. 

"Acesta este un meci istoric pentru clubul nostru, primul meci acasă într-o competiţie europeană şi, desigur, ne-am asigurat de toate condiţiile", a declarat Paladji, care a adăugat faptul că o delegaţie trimisă de FCSB a venit la Santa şi vizitat baza, precum şi hotelul care îi va găzdui în Serbia. 

Oficialii celor de la FCSB au fost mulţumiţi de ceea ce au găsit la Senta. Echipa va ajunge cu o zi înainte de meci, pe 16 septembrie, iar în acea seară va susţine un antrenament pe stadionul în care se va juca partida.

"TSC a încercat să creeze condiţii maxime pentru a juca acest meci la Senta. Desigur, competitiv, sperăm la un succes în primul meic european pe terenul nostru, indiferent de faptul că cel mai de succes club din România vine în vizită la noi. Toată lumea este extrem de motivată să se prezinte în cea mai bună formă pe scena europeană. În lumina reflectoarelor din Senta, cred că vom arăta ceea ce ştim şi vom oferi cel mai bun joc al nostru", a declarat Paladji.

În turul 1 preliminar, Backa Topola a trecut de moldovenii de la Petrokub Hînceşti, scor 2-0.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare