Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OGC Nice a fost sancţionată pentru scandările rasiste ale suporterilor

OGC Nice a fost sancţionată pentru scandările rasiste ale suporterilor
Comentarii

Clubul francez OGC Nice a fost sancţionat vineri de UEFA pentru mai multe probleme organizatorice la meciurile din cupele europene şi pentru scandări rasiste ale suporterilor.

Sancţiunile primite de gruparea de pe Coasta de Azur au fost date pentru meciul de acasă cu echipa germană FC Koln şi pentru meciul din deplasare cu echipa sârbă Partizan Belgrad.

UEFA a decis ca echipa franceză să dispute cu porţile închise următorul meci de pe teren propriu în cupele europene, iar pentru următorul meci disputat în deplasare, tot în cupele europene, să nu poată vinde  bilete propriilor suporteri. Totodată, clubul OGC Nice este obligat ca la următorul meci european de pe teren propriu să afişeze un banner care să conţină inscripţia ”NoToRacism” (Nu rasismului), alături de logo-ul UEFA.

Motivele acestor sancţiuni sunt multiple: comportament rasist, aruncarea de obiecte pe teren, petarde aruncate pe teren, bătăi între fani, număr insuficient de personal de securitate, blocare a căilor de acces, etc.

UEFA a mai impus măsuri disciplinare şi împotriva echipelor Olympique Marseille, Eintracht Frankfurt, FC Koln, Partizan Belgrad, Paris SG şi Juventus Torino.

Afla mai multe despre: ogc nice 

viewscnt
Articole similare