Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OGC Nice a strâns peste 30.000 de euro pentru francezii afectaţi de furtuna Alex. Aceştia au organizat o licitaţie cu tricouri semnate

OGC Nice a strâns peste 30.000 de euro pentru francezii afectaţi de furtuna Alex. Aceştia au organizat o licitaţie cu tricouri semnate

Ligue 1

Comentarii

Clubul OGC Nice, la care antrenor este Adrian Ursea, a anunţat că a strâns peste 30.000 de euro în urma unei acţiuni care a avut ca scop ajutorarea francezilor afectaţi de furtuna Alex.

Nice a strâns 30.000 de euro pentru cei afectaţi de furtuna Alex

Furtuna Alex a lovit în octombrie zonele de frontieră dintre Franţa şi Italia, cauzând inundaţii care au distrus drumuri şi clădiri. Mai multe sate din zona oraşului Nisa au fost afectate puternic.

În noiembrie, OGC Nice a lansat o dublă acţiune de solidaritate, se arată pe site-ul clubului. Astfel, a existat o tombolă cu 24 de tricouri semnate de căpitanul Dante şi purtate de jucători la încălzire, înaintea meciului Slavia Praga – Nice. De asemenea, a fost organizată o licitaţie online în care s-au vândut tricourile de la partida Nice – Rennes. Licitaţia s-a încheiat duminică.

Nice este pe locul 13 şi are 21 de puncte, dupa 15 partide în Ligue 1. Echipa condusă de Ursea va avea meci cu Lorient în etapa cu numărul 16 din Franţa.

Afla mai multe despre: ogc nice furtuna alex adrian ursea 

viewscnt
Articole similare