Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Oh mamma mia!”. Mandorlini, speriat de întrebarea reporterului. Panduru s-a amuzat copios: ”Faza serii” | VIDEO EXCLUSIV

”Oh mamma mia!”. Mandorlini, speriat de întrebarea reporterului. Panduru s-a amuzat copios: ”Faza serii” | VIDEO EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a calificat în sferturile Cupei României.

 Rapid - CFR Cluj s-a terminat 0-0, remiză în urma căreia giuleştenii au fost eliminaţi în grupele Cupei României, în timp ce, ardelenii s-au calificat în sferturi.

A fost o presiune mare pe antrenorul Andrea Mandorlini după ultimele prestaţii pe care le-a avut CFR Cluj. 

Având în vedere perioadă nefastă, înainte de meci, conducerea ardelenilor, formaţia patronată de Ioan Varga, a elaborat un comunicat în stilul clasic în care asigură că antrenorul italian are susţinere. 

Doar că în trecut comunicatele de genul nu i-au ajutat pe antrenori, care după au fost demişi! Anunţat de acest mic amânunt, Mandorlini a oferit reacţia serii :) Episodul i-a amuzat şi pe Basarab Panduru şi Viorel Moldovan!

Video:

Silviu Tudor Samuilă: ”Faza e genială (n.r. râde). Varga anunţă revoluţie, dar mă gândesc că calificarea asta aseară puţin lucrurile!”

Panduru: ”Da, până duminică (n.r. ironic).Trebuia să joace şi sa se califice de asta au jucat cu prima echipă”. 

Viorel Moldovan: ”Păi aşa e când ţi se asigură postul ţi se pregăteşte ceva în culise. Dar un aspect important pentru CFR care le poate da încredere este jocul plus jocul prestat împotriva Craiovei, ăla chiar a fost bun”. 

Afla mai multe despre: mandorlinicfrpanduru 

viewscnt
Articole similare