Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olăroiu ISTORIC! Românul face senzaţie în China. Borna impresionantă atinsă duminică cu Jiangsu Suning

Olăroiu ISTORIC! Românul face senzaţie în China. Borna impresionantă atinsă duminică cu Jiangsu Suninggalerie foto

Fotbal

Comentarii

Jiangsu Suning a învins-o pe Guangzhou R&F şi s-a instalat în fruntea clasamentului în Super Liga Chineză.

Alex Teixeira a marcat ambele goluri ale victoriei obţinute de Jiangsu Suning pe terenul formaţiei Guangzhou R&F, succes în urma căruia, Jiangsu este lider în grupa de opt echipe din care face parte, cu un punct peste gigantul Guangzhou Evergrande.

A fost un succes important pentru trupa lui Olăroiu, remarcat imediat şi de presa din China.

Jiangsu Suning a ajuns la 17 meciuri consecutive fără înfrângere, un record fără precedent în istoria clubului: ”Jiangsu arată ca o formaţie care poate câştiga titlul. Joacă foarte bine sub presiune şi este probabil echipa cea mai bine organizată în teren, din tot campionatul” scrie şi presa chineză.

După primele patru runde din campionat, Jiangsu este pe primul loc, cu 10 puncte, fiind singura echipă din grupă care nu a pierdut vreun meci.

Gigantul Guangzhou Evergrande este a doua, cu 9 puncte, după ce a pierdut cu Shandong Luneng. Jiangsu are 8 goluri marcate în primele patru etape şi patru primite.

Etapa viitoare, formaţia lui Cosmin Olăroiu are meci pe teren propriu cu Shanghai Shenhua, ocupanta locului patru în grupa din care face parte şi Jiangsu.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suning 

viewscnt
Articole similare