Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Olăroiu mă ajută enorm, îl înţeleg perfect”. Vedeta lui Jiangsu vorbeşte la superlativ despre tehnicianul român

"Olăroiu mă ajută enorm, îl înţeleg perfect”. Vedeta lui Jiangsu vorbeşte la superlativ despre tehnicianul român
Comentarii

Cosmin Olăroiu şi-a prelungit contractul cu formaţia Jiangsu Suning. Românul rămâne încă trei sezoane cel puţin în China şi va încasa peste 20 de milioane de euro conform contractului pe care l-a semnat zilele trecute.

Starul din ofensiva lui Jiangsu Suning, fostul internaţional italian Eder Martins s-a confesat jurnalistului Gianluca di Marzio înainte de startul sezonul din China, iar cuvintele despre Cosmin Olăroiu spun totul despre impactul pe care îl are tehnicianul român în Super Liga Chineză: ”E foarte dificil pentru că nu cunosc limba. Mă rog, ştiu câteva cuvinte de bază, dar în rest vorbesc în italiană cu toată lumea, chiar şi cu chinezii. Ei nu mă înţeleg, dar cumva reuşim să comunicăm. Norocul meu este că antrenorul Cosmin Olăroiu vorbeşte perfect limba italiană şi cu el mă înţeleg perfect, iar asta mă ajută foarte mult” a explicat Eder pentru Gianlucadimarzio.com.

Atacantul cu origini braziliene a ajuns la 32 de ani şi a fost achiziţionat anul trecut de Jiangsu Suning unde câştigă 5 milioane de euro pe sezon. Eder şi-a făcut imediat simţită prezenţa în Super Liga Chineză, marcând 11 goluri în primele 16 meciuri: ”Anul acesta sperăm la mai mult. Anul trecut am terminat pe locul 5. E un campionat dificil, Shanghai, echipa campioană are în lot fotbalişti ca Oscar şi Hulk, iar asta spune multe. Vedeţi că au reuşit să-l aducă pe Hamsik, nu e uşor” explică Eder.

Jiangsu debutează în campionat duminică 3 martie contra formaţiei Tianjin Teda, una dintre echipele puternice din campionatul Chinei.Olăroiu a preluat-o pe Jiangsu pe 28 martie 2018 şi a condus echipa până acum în 31 de meciuri, din care a câştigat 14 şi a pierdut doar 7. 

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga chinaeder 

viewscnt
Articole similare