You are here:

Olăroiu o nouă remiză albă în China. Jiangsu are 360 de minute fără gol marcat

Olăroiu o nouă remiză albă în China. Jiangsu are 360 de minute fără gol marcat
Comentarii

Chiar dacă echipa sa a făcut un joc bun în deplasarea de la Hebei şi a avut cele mai mari ocazii ale meciului, Olăroiu şi Jiangsu au fost blocaţi din nou de criza prelungită din atac. Dupa 0-0 pe terenul echipei lui Chris Coleman, Lavezzi şi Hernanes, Jiangsu ajunge la 360 de minute fără gol marcat şi aşteaptă intrarea lui Eder Martins, fostul atacant de la Inter Milano

Echipa lui Cosmin Olăroiu a avut cele mai mari ocazii din prima repriză prin italianul Paletta, dar fostul fundaş de la AC Milan a lovit mai întâi bara transversală, apoi a trimis puţin peste poartă, de fiecare dată în urma unor faze fixe.

În partea a doua, Wu Xi şi Huang Zichang au marcat pentru Jiangsu însă centralul partidei a anulat ambele reuşite ale oaspeţilor. Este a treia reuşită anulată echipei lui Olăroiu în ultimele 180 de minute disputate în campionat.

Jiangsu a controlat în mare parte jocul şi a părut per total echipa mai periculoasă, dar pare să aibă în continuare mari probleme la finalizare. Excluzând meciurile amicale disputate în ultima lună, Jiangsu nu a mai înscris într-un meci oficial din 13 mai, cand echipa lui Olăroiu o învingea cu 1-0 pe Dalian Yifang.

De atunci, Jiangsu a disputat 4 partide oficiale şi nu a marcat nici măcar un gol. Elevii lui Olăroiu au pierdut cu Shangai SIPG (0-2) şi au remizat la zero, pe rând, cu Guangzhou (în Cupă), Beijing Renhe şi acum cu Hebei (în campionat).

Noua achiziţie, italianul Eder, nu a fost inclus în lot pentru deplasarea de azi, dar este aşteptat să scoată din criza ofensiva echipei, începând cu runda viitoare, când Jiansgu o va întâlni pe teren propriu pe Shandong Luneng, una dintre cele mai puternice echipei din campionat.

În urma acestui rezultat, formaţia pregătita de Cosmin Olăroiu rămâne pe locul 5 în campionat cu 21 de puncte. Lider este Beijing Guoan cu 28 de puncte. 

Afla mai multe despre: olaroiujiangsuchina 

viewscnt
Articole similare