adplus-dvertising
You are here:

Olăroiu, propunere finală pentru FCSB cât lipseşte Edi Iordănescu de pe banca tehnică. MM Stoica, încântat: "Am dat din casă. E fratele nostru"

Olăroiu, propunere finală pentru FCSB cât lipseşte Edi Iordănescu de pe banca tehnică. MM Stoica, încântat: "Am dat din casă. E fratele nostru"

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că a purtat o nouă discuţie cu antrenorul Cosmin Olăroiu, care s-a oferit să-şi ajute suplimentar fosta echipă. Echipa finanţată de Gigi Becali a fost decimată de cazurile de Covid-19 şi va avea probleme şi la partida cu Farul Constanţa.

FCSB a căutat din nou ajutor, la fel cum a făcut-o şi în sezonul trecut, în urma focarului de coronavirus. Cu doar 13 jucători în lot, echipa s-a impus cu 3-0 la Buzău, în faţa lui CS Mioveni, dar situaţia a fost pe muchie de cuţit. Inclusiv Edi Iordănescu şi staff-ul său au primit rezultate pozitive la testarea Covid, iar FCSB a împrumutat un antrenor. 

Rapid - CFR Cluj LIVE LIGA 1. Meciul zilei comentat pe canalul nostru de YouTube

Cosmin Olăroiu a sărit din nou în ajutorul FCSB-ului: "Ieri m-a sunat"

Eugen Nae, colaboratorul din staff al lui Cosmin Olăroiu, a fost lăsat pe banca echipei din Liga 1. Totuşi, Olăroiu a revenit după gestul pe care l-a făcut şi l-a întrebat pe Mihai Stoica dacă are nevoie şi de Cătălin Necula, unul dintre asistenţii săi din staff. 

Managerul general al FCSB-ului a vorbit despre iniţiativa tehnicianului: "N-a fost prezent fizic Edi, dar a fost pe tabletă, pe tableta mea, care s-a şi spart. Eugen Nae e al nostru. Nae, la primul antrenament când a venit şi începuse să antreneze portarii, ne-am dat seama că e de acolo. Ok, va veni Marius Popa (n.r. - antrenorul cu portarii de la FCSB), care e tot al nostru şi Nae îşi va prelungi vacanţa.

Era normal să vină să ne ajute şi îi mulţumesc. Îi mulţumesc şi lui Olăroiu, care, în afară de faptul că nu a ezitat în momentul în care l-am sunat să-l rog să-l lase pe Nae două săptămâni la noi, mai mult ieri m-a sunat să mă întrebe dacă nu cumva vreau să ne mai ajute cu cineva. Nu, el (n.r. - Cosmin Olăroiu) e plecat. Cu Cătălin Necula (n.r. - să ne ajute), acum am dat din casă. Ăsta e Oli. Indiferent ce va face Oli, dacă va câştiga campionatul în China, că va câştiga Champions League, nu mai vorbesc despre conturi, oricând e prezent, dacă îl solicităm. Oli e fratele nostru", a declarat Mihai Stoica. 

FCSB s-a impus în faţa Mioveniului cu 3-0, dar oaspeţii au acuzat cel puţin o greşeală de arbitraj după golurile înscrise la Buzău. De altfel, primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a declarat că susţine retragerea din Liga 1 a clubului de fotbal din Mioveni.

 

 

viewscnt
Articole similare