You are here:

”Olaru de asta nu pleacă în fotbalul mare!”. MM Stoica l-a întrerupt pe Baciu şi a intervenit în direct

”Olaru de asta nu pleacă în fotbalul mare!”. MM Stoica l-a întrerupt pe Baciu şi a intervenit în direct

Fotbal intern

Comentarii

Darius Olaru (26 de ani) este poate cel mai important viitor produs de export al campioanei României.

Baciu ştie ”motivul” pentru care Olaru nu prinde un transfer afară

Darius Olaru (26 de ani) este omul numărul 1 de la FCSB în acest sezon. Fotbalistul a reuşit să o califice pe FCSB în grupele Europa League şi să impresioneze în faza ligii competiţiei.

În ciuda reuşitelor de pe teren, Olaru nu prinde transferul afară, iar Marius Baciu ştie motivul.

„Are o problemă Olaru, zic eu. Părerea mea. O problemă pentru care nu este în fotbalul mare. Problema este că se vaită prea mult. El cade fără motiv. Eu, personal, am însoţit nişte scouteri din Franţa la două meciuri pentru el. Acelaşi lucru s-a întâmplat, am văzut ce s-a întâmplat acolo.

Nu s-a maturizat. Păcat de câte lucruri bune face. Şi e un copil pe care-l cunosc de mic şi-l iubesc. Dacă şi-ar schimba comportamentul ăsta... Eu cred că asta îl trage în jos şi de asta nu ajunge la un club de top.

E un jucător agresiv, face bine ambele faze, joacă cu ambele picioare, intră şi nu îi e frică de duel, dar apoi se vaită. Are nişte lucruri care... pentru a ajunge acolo, nu dau bine”, a afirmat Baciu.

Pe parcurs, MM Stoica l-a întrerupt pe Baciu şi a intervenit: „Dacă şi-ar schimba comportamentul ăsta, nu ar mai putea să facă ce face astăzi”.

  • Darius Olaru a intrat pe teren în minutul 63 al partidei de la Larnaca, după ce l-a înlocuit pe Răzvan Marin, marcatorul celui de-al doilea gol al partidei.

După 11 meciuri desfăşurate în sezonul regulat al SuperLigii României, FCSB a acumulat 16 puncte, după ce a înregistrat patru victorii, patru rezultate de egalitate şi trei înfrângeri.

  • 7 milioane de euro este cota lui Olaru conform site-urile de specialitate, fotbalistul se află la FCSB din ianuarie 2020 şi mai are contract cu campioana României până la finele stagiunii 2027/28.

Afla mai multe despre: mm stoicamarius baciudarius olaru 

viewscnt
Articole similare