Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OLI SHOW! Cosmin Olăroiu şi echipa sa au făcut spectacol în China. Starurile Santini şi Eder au marcat toate golurile VIDEO

OLI SHOW!  Cosmin Olăroiu şi echipa sa au făcut spectacol în China. Starurile Santini şi Eder au marcat toate golurile VIDEO

Fotbal

Comentarii

Cosmin Olăroiu continuă să impresioneze în Super Liga Chineză. Echipa sa a zdrobit-o pe Henan Jiaye în etapa a 8-a din China, scor 5-2.Ivan Santini a reuşit un hattrick, iar Eder Martins o "dublă"

Jiangsu Suning, antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-2, echipa Henan Jianye, într-un meci din etapa a opta a campionatului Chinei.

Santini a făcut spectacol. Eder Martins l-a completat: show de zile mari pentru Olăroiu şi compania

Golurile învingătorilor au fost marcate de Santini ’11, ’17, ’70 şi Eder ‘45+3, ’80. Pentru Henan au înscris Dourado ’44 (penalti) şi Yusong ‘45+2. În minutul 54, de la Henan Jianye a fost eliminat autorul golului doi, Ni Yusong.

Rezumatul meciului

1-0 pentru Jiangsu. Ivan Santini marchează printr-o splendidă execuţie cu capul

2-0 pentru Jiangsu. Acţiune superbă finalizată de acelaşi Ivan Santini cu o execuţie de mare atacant

În minutul 19, centralul a refuzat un penalty clar echipei lui Olăroiu şi a dictat un offside inexistent la o fază în care a fost implicat Alex Teixeira.

2-1 Henan marchează după un penalty dictat ce centralul partidei

Jiangsu ocupă locul trei în clasament, cu 14 puncte, iar Henan este pe ultima poziţie, cu şase puncte. Lider este Guangzhou Evergrande, care are 17 puncte.

Afla mai multe despre: olăroiu 

viewscnt
Articole similare