You are here:

Olimpico, inundat de lacrimi! Francesco Totti: "Acum, am nevoie eu de voi!" Ce le-a transmis "Il Capitano" fanilor VIDEO

Olimpico, inundat de lacrimi! Francesco Totti: "Acum, am nevoie eu de voi!" Ce le-a transmis "Il Capitano" fanilor VIDEO
Comentarii

Emoţii mari pentru Francesco Totti, care, la finele partidei cu Genoa, a făcut ultimul tur pe Olimpico, în aplauzele suporterilor capitolini. "Il Capitano" a luat microfonul şi a mulţumit poporului giallorosso. "Sunt fericit că v-am oferit 28 de ani de iubire".

Francesco intră în teren în minutul 54 al partidei cu Genoa, moment în care, tot stadionul s-a colorat în roşu şi galben. "Il Capitano" a avut ochii limpezi, dar, în momentul în care şi-a văzut soţia, Ilary, şi cei trei copii, i s-au umplut ochii de lacrimi. A ajuns la final, ultimul fluier, Francesco Totti a început să plângă şi, odată cu el, tot stadionul.

S-a inclinat în faţa suporterilor, coechipierii l-au aplaudat la scenă deschisă, au urmat îmbrăţişari, strângeri de mâini şi multe lacrimi. După ce a făcut un ultim tur al arenei Olimpico, "legenda Romei" a luat microfonul şi a mulţumit poporului giallorosso pentru întreaga susţinere şi pentru "iubirea necondiţionată".

“Mulţumesc Roma, mulţumesc mama, mulţumesc tata, mulţumesc fratelui meu, prietenilor mei, soţiei şi copiilor mei. Este imposibil să povestesc 25 de ani de istorie în cateva fraze. La un moment în viaţă, devii mare. Aşa mi s-a spus şi, timpul a decis să fie aşa. Un moment greu, care a venit acum, şi-mi apasă pe umeri.

Îmi place să cred că a mea carieră va deveni pentru voi o poveste de spus. Acum, s-a terminat definitiv. Mi-am îmbrăcat tricoul pentru ultima dată. Acum, îmi este frică. Şi nu este aceeaşi teamă pe care o aveam când eram în faţa porţii şi trebuia să marchez golul victoriei. Să fiu căpitanul aecestei echipe a fost o onoare. Sunteţi şi veţi fi mereu viaţa mea. Inima mea va fi mereu cu voi. O să ajung acasă şi voi plânge mult, ca un copil. Acum, eu am nevoie de voi. Sunt fericit că v-am oferit 28 de ani de iubire. Vă iubesc!”
, acestea au fost cuvintele lui Totti în faţa propriilor suporteri.

viewscnt
Articole similare