Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan, cerut titular la naţională de MM Stoica: ”Merită şi băiatul ăsta!” | EXCLUSIV

Olimpiu Moruţan, cerut titular la naţională de MM Stoica: ”Merită şi băiatul ăsta!” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a terminat la egalitate cu Belarus, scor 0-0, joi seară, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

Tricolorii au făcut un pas greşit în lupta pentru calificare, nereuşind să se impună în faţa Belarusului.

Olimpiu Moruţan a fost introdus pe teren de Edi Iordănescu doar în minutul 61, iar MM Stoica a comentat decizia selecţionerului. 

”Moruţan de câte ori joacă aduce ceva, dar nu prea joacă... Eu zic că ar merita şi băiatul ăsta să joace titular, a câştigat meciuri. (n.r. peste Man?) Man a fost destul de tăcut meciul ăsta, nu ştiu, trebuie să îi vezi la antrenamente şi în funcţie de adversar”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

În celălalt meci din grupa I, Kosovo a învins Andorra, în deplasare, cu scorul de 3-0, după golurile marcate de Rashica (min. 26, 71) şi Zeqiri (min. 83).

În clasamentul grupei conduce Elveţia, cu 14 puncte, urmată de România (13 puncte), Israel (11 puncte), Kosovo (7 puncte), Belarus (5 puncte) şi Andorra (2 puncte). Israel şi Elveţia au un meci mai puţin disputat.

Următorul meci al României se joacă duminică, 15 octombrie, la Bucureşti, cu Andorra.

Schimbări fără impact în meciul cu Belarus

Dintre jucătorii intraţi pe parcursul meciului, Olimpiu MoruţaMn a fost cel care a impresionat, fostul jucător al campioanei Turciei, Galatasaray, a obţinut nota 7. Nu toate schimbările au avut impactul dorit, Ianis Hagi a fost notat cu 6.5, în timp ce atacantul campioanei Farul, Louis Munteanu a primit nota 6.1 

Fundaşul urmărit de Jose Mourinho, Radu Drăguşin a primit 7.4, în timp ce colegul său din mijlocul apărării a primit nota 7.2.

 

Afla mai multe despre: olimpiu moruţannaţionala românieibelarus,  

viewscnt
Articole similare