You are here:

Olimpiu Moruţan, dorit de o fostă câştigătoare a Europa League! Cum au decurs negocierile până în acest moment cu Gigi Becali

Olimpiu Moruţan, dorit de o fostă câştigătoare a Europa League! Cum au decurs negocierile până în acest moment cu Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruşan este umătorul jucător pe care Gigi Becali îşi doreşte să încaseze milioane de euro.

Fostul fotbalist de la Botoşani ar fi fost pe lista mai multor cluburi puternice, iar printre ele se numără echipe precum Inter, Cagliari, Valencia si Galatasaray. Despre interesul turcilor s-a scris în ultimul timp, iar Galata ar fi decisă să facă mutarea. 

Negocierile dintre turci si Gigi Becali s-au oprit după ce latifundiarul din Pipera a anunţat suma de bani pe care o doreşte pentru mjlocaşul român. Jurnaliştii de la RixoSport au scris că FCSB vrea 12 milioane de euro pentru Moruţan, iar Galatasaray consideră suma mult prea mare. 

 

Moruţan ar fi primul pe lista lui Fatih Terim, turcii urmârindu-l de un an de zile, iar acum, ei ar dori să obţină o reducere. Tutuşi, este greu de crezut că Gigi Becali se va depărţi de fostul jucător de Botoşani pentru o sumă de bani mai mică. Patronul FCSB doreşte să aibă un lot puternic pentru sezonul viitor şi chiar a declarat că vrea să câştige Conference League.  

Afla mai multe despre: moruţan 

viewscnt
Articole similare