Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan este pe val la FCSB. Gigi Becali i-a mărit salariul mijlocaşului şi este cel mai bine plătit fotbalist al roş-albaştrilor

Olimpiu Moruţan este pe val la FCSB. Gigi Becali i-a mărit salariul mijlocaşului şi este cel mai bine plătit fotbalist al roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

Olimpiu Moruţan este într-o formă foarte bună la FCSB, iar Gigi Becali vrea să îl răsplătească pe fostul jucător de la FC Botoşani.

Mijlocaşul celor de la FCSB este apreciat de patronul roş-albaştrilor după ce jucătorul de 21 de ani parcurge un sezon foarte bun şi are evoluţii importante.

Olimpiu Moruţan este pe val la FCSB

Olimpou Moruţan are cel mai bun sezon de până acum, în tricoul celor de la FCSB. Internaţionalul român de la U21 a marcat de 5 ori şi are 12 pase de gol în acest sezon şi este cel mai bun pasator din Liga 1. 

Potrivit celor de la ProSport, în urma formei sale sportive care îi ajută foarte mult pe roş-albaştrii, Gigi Becali a decis să îl răsplătească pe Moruţan, căruia i-a mărit salariul.

Patronul din Pipera a discutat cu oficialii clubului pentru ca aceştia să îi schimbe contractul fotbalistului care a venit de la FC Botoşani.

Gigi Becali i-a mărit salariul mijlocaşului şi este cel mai bine plătit fotbalist al roş-albaştrilor

După ce i-a fost mărit salariul, Olimpiu Moruţan este, alături de Tănase şi Coman, cel mai bine plătit fotbalist de la FCSB. Becali i-a mărit salariu de la 15.000 de euro la 17.000, după ce mijlocaşul a mai avut o dată salariul crescut cu 3000 de euro în octombrie 2020.

În acest moment Moruţan face parte şi din lista celor mai bine plătiţi jucători din Liga 1 şi este cotat la 1,3 milioane de euro, potrivit transfermarkt. Patronul lui FCSB i-a pus o clauză de reziliere lui Olimpiu de 100 milioane de euro, ceea ce va face ca Moruţan să fie mai greu transferabil.

Prin clauza impusă de Becali, nu înseamnă că Moruţan va pleca doar dacă vreun club achită suma de 100 milioane, ci înseamnă că nimeni nu va putea negocia cu jucătorul direct, decât dacă achită această clauză şi este o asigurare pentru Gigi că va putea negocia orice preţ îşi doreşte cu oricine este dispus să plătească suma cerută de şeful din Pipera.

Olimpiu Moruţan a venit de la FC Botoşani, iar Becali a achitat pentru el 700.000 de euro. La echipa lui Iftime, mijlocaşul roş-albaştirlor avea un salariu lunar de 4000 de euro, iar acum câştigă cu 13.000 mai mult.

Moruţan are 88 de meciuri pentru FCSB şi a reuşit să ofere 27 de pase de gol şi a marcat de 10 ori.

Afla mai multe despre: fcsbolimpiu moruţangigi becali 

viewscnt
Articole similare