Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan face vizita medicală şi semnează: pleacă de la Galatasaray şi va fi coleg cu doi români!

Olimpiu Moruţan face vizita medicală şi semnează: pleacă de la Galatasaray şi va fi coleg cu doi români!

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan (23 de ani) se desparte de Galatasaray la doar un an de la transferul în Turcia, în schimbul a 3,5 milioane de euro. La Nazione anunţă că mijlocaşul român urmează să facă vizita medicală la Pisa, echipă din Serie B care s-a luptat pentru promovarea în Serie A până în ultimele etape ale sezonului trecut.

Plecarea lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray este pe punctul de a se finaliza, cu Pisa extrem de interesată de a-l aduce pe român. Presa din Italia scrie că Moruţan urmează să facă vizita medicală cu Pisa şi să semneze un contract cu echipa la care va fi coleg cu Marius Marin şi Adrian Rus.

Olimpiu Moruţan face vizita medicală şi semnează: pleacă de la Galatasaray şi va fi coleg cu doi români!

Transferat de Galatasaray în urmă cu un an, în schimbul a 3,5 milioane de euro de la FCSB, Olimpiu Moruţan nu s-a adaptat în Turcia şi nu s-a ridicat la nivelul pretenţiilor. Noul antrenor, Okan Buruc, îl lasă să plece pe mijlocaşul român sosit la formaţia "CimBom" odată cu Alexandru Cicâldău.

Astfel, La Nazione scrie că Olimpiu Moruţan urmează să facă vizita medicală şi să semneze cu Pisa, în Serie B, unde va fi împrumutat timp de un sezon de Galatasaray. La Pisa, Moruţan va fi coleg cu Marius Marin şi Adrian Rus, oameni de naţională, iar dacă italienii vor dori să-l transfere definitiv pe Moruţan peste un an vor trebui să achite 4 milioane de euro.

Sezonul trecut, Pisa a ratat dramatic promovarea în Serie A. A ajuns în finala play-off-ului, însă a fost învinsă de Monza în prelungiri, 4-6 la general.

Olimpiu Moruţan a strâns 33 de meciuri în toate competiţiile pentru Gatalasaray, timp în care a marcat de trei ori şi a pasat decisiv de cinci.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: morutanpisavizita medicalatransfergalatasaray 

viewscnt
Articole similare