Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan, făcut praf şi pulbere de Gigi Becali: ”Voiam 10 milioane pentru el, acum vreau trei. Ăsta e adevăratul Moruţan”. Oferta latifundiarului pentru Fatih Terim

Olimpiu Moruţan, făcut praf şi pulbere de Gigi Becali: ”Voiam 10 milioane pentru el, acum vreau trei. Ăsta e adevăratul Moruţan”. Oferta latifundiarului pentru Fatih Terim

FCSB

Comentarii

În urma derby-ului pierdut cu Rapid, Gigi Becali şi-a făcut praf jumătate din echipă, luându-l pe ţintă şi pe fostul său favorit, Olimpiu Moruţan.

Olimpiu Moruţan era cândva perla FCSB-ului. Gigi Becali declara că mijlocaşul valorează 100 de milioane de euro, dar că se va mulţumi să ia 20 pentru el. La scurt timp după, latifundiarul îl face praf pe fostul jucător al Botoşaniului şi spune că ar lua şi trei milioane de euro pentru el.

Într-un apel direct către Galatasaray şi Fatih Terim, finanţatorul FCSB-ului l-a făcut praf pe Moruţan şi a declarat că turcii îl pot lua pentru noul său preţ redus. Internaţionalul român a fost pe bancă la derby-ul cu Rapid, intrând la pauză, dar nu a jucat la standardele patronului echipei.

Olimpiu Moruţan, făcut praf şi pulbere de Gigi Becali

Anunţaţi-l pe Terim că vreau 3 milioane pe Moruţan. Voiam 10, da? Acum vreau 3. Ăsta e Moruţan cel adevărat. Ce a fost în trecut a fost fals. Dacă a jucat 3-4 meciuri aşa, înseamnă că ăsta e cel adevărat. Am vorbit cu el şi mi-a zis «Să vezi, nea Gigi ce fac»… Aseară se ascundea de minge”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

FCSB a pierdut primul derby cu Rapid după şase ani şi jumătate, în urma unui autogol al lui Vinicius. Vinovat la gol, Alex Creţu a fost înlocuit la pauză, alături de Tavi Popescu şi Darius Olaru.

Afla mai multe despre: fcsbolimpiu moruţangigi becalimoruţan galatasaraytransfer moruţan 

viewscnt
Articole similare