Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan, plin de încredere după meciul cu Barcelona din Europa League. ”Mă bucur că fanii mă iubesc!”

Olimpiu Moruţan, plin de încredere după meciul cu Barcelona din Europa League. ”Mă bucur că fanii mă iubesc!”

Stranieri

Comentarii

Galatasaray a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, cu FC Barcelona, în manşa a II-a a optimilor de finală ale Ligii Europa. În tur, scorul a fost 0-0, astfel că echipa catalană se califică în sferturi.

În minutul 28, Cicâldău a centrat dintr-un corner de pe partea dreaptă şi Marcao a înscris din plonjon. Olimpiu Moruţan a intrat pe teren în minutul 74, în locul lui Ryan Babel. În acelaşi minut, Cicâldău a fost înlocuit cu Dervisoglu.

Chiar dacă nu a reuşit să îşi ajute echipa, Moruţan s-a declarat mulţumit de faptul că turcii nu au cedat în faţa granzilor de la Barcelona. El a spus că va da totul pentru a-şi recâştiga locul de titular. 

 ”Mă bucur că fanii mă iubesc!”

”Am început foarte bine, am dat totul pe teren. Aţi văzut ce suporteri frumoşi avem. Am avut un adversar foarte bun, unul dintre cei mai puternici din lume. Aţi văzut că am făcut faţă şi am ieşit cu capul sus. Îmi pare rău că nu am putut scoate mai mult pentru a ne califica mai departe. Este un meci foarte dificil cu un adversar aşa de bun. Ne bucurăm că am avut această experienţă şi sper ca pe viitor să avem cât mai multe meciuri de genul acesta. 

Mă bucur că fanii mă iubesc. Îmi pare rău că nu am reuşit să fac mai mult în seara aceasta. Încerc de la meci la meci să intru în primul 11 şi să dau ce am eu mai bun. Rămâne să urcăm cât mai sus în clasament pentru că nu avem o situaţie foarte bună. Aţi văzut ce echipă frumoasă avem, nu ne facem probleme că nu o să câştigăm meciurile viitoare”, a declarat Olimpiu Moruţan, pentru Ştirile PRO TV. 

Afla mai multe despre: moruţan-galatasaray-europa league 

viewscnt
Articole similare