Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olivier Giroud a devenit cel mai bun marcator din istoria Franţei şi a reuşit să îşi îndeplinească visul din copilărie: ”De atunci visez să depăşesc recordul lui Titi!”

Olivier Giroud a devenit cel mai bun marcator din istoria Franţei şi a reuşit să îşi îndeplinească visul din copilărie: ”De atunci visez să depăşesc recordul lui Titi!”

Cupa Mondială

Comentarii

Giroud a reacţionat după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria Franţei.

Giroud a ajuns la 3 goluri marcate la acest Campionat Mondial şi este unul dintre candidaţii la câştigarea titului de cel mai bun marcator al turneului. După golul din poarta Poloniei, Giroud a ajuns cel mai bun marcator din istoria Franţei. 

Giroud a ajuns la 52 de goluri marcate pentru naţionala Franţei în 116 meciuri şi l-a depăşit pe Thierry Henry.

După această performanţă, vârful lui AC Milan a recunoscut că visează la acest moment încă din copilărie. Fostul jucător al lui Chelsea a declarat că Franţa are un grup foarte unit. 

”De atunci visez să depăşesc recordul lui Titi!”

“Este incredibil, este un vis din copilărie să pot să depăşesc recordul lui Titi. Este o mândrie imensă! Sper să continui să joc bine pentru Franţa.

Multă lume mi-a spus că acest moment va veni. Acum am o nouă obsesie, să avansez cât mai mult cu Franţa la Cupa Mondială.

După ce am marcat, m-am gândit imediat la familia mea, la copii, la prieteni. Este ceva extraordinar să dobor acest record chiar la Cupa Mondială.

Aventura noastră continuă! Ne-am spus în vestiar că trebuie să trăim această experienţă frumoasă împreună, trebuie să fim uniţi. Am găsit cuvintele potrivite înaintea acestui meci.

Suntem un grup de cuvinte, ne înţelegem foarte bine şi asta se vede pe teren. Drumul este lung şi nu ne vom cufunda în relaxare după această victorie”, a spus Giroud, într-un interviu pentru TF1.

Franţa a învins Polonia cu 3-1 şi s-a calificat în sferturi

Echipa naţională a Franţei a învins duminică, scor 3-1, reprezentativa Poloniei, în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.

Golurile echipei franceze au fost înscrise de Olivier Giroud, în minutul 44, şi de Kylian Mbappe, în minutele 74 şi 90+1. Golul Poloniei a fost marcat de Lewandowski dintr-un penalti repetat. 

Polonezul a tras slab prima oară şi Lloris a apărat, dar portarul francez nu a avut un picior pe linia porţii şi, la reluare, Lewandowski a înscris. Echipa Franţei s-a calificat în sferturile de finală.

Afla mai multe despre: cupa mondială-franţa-polonia-olivier giroud 

viewscnt
Articole similare