You are here:

Oltenii nu înţeleg cum au pierdut meciul cu FCSB: "E incredibil! Noi am ratat, iar ei au marcat un gol cu mare noroc"

Oltenii nu înţeleg cum au pierdut meciul cu FCSB: "E incredibil! Noi am ratat, iar ei au marcat un gol cu mare noroc"

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a pierdut meciul cu FCSB, scor 0-1, şi a rămas pe locul al patrulea în clasamentul din play-off. Mai mult, oltenii au doar două victorii în cele nouă meciuri disputate, însă, pot câştiga şi un trofeu. Pe 27 mai, Craova joacă finala Cupei României, pe Arena Naţională, cu divizionara secundă AFC Hermannstadt.

"A fost o greşeală la golul nostru, însă nu aici a fost problema. Marea problemă a fost că noi am făcut un meci bun, că am avut ocazii, dar n-am reuşit să profităm şi să marcăm. Noi am avut ocaziile, am controlat meciul, ei au ştiut să profite şi au marcat golul victoriei. Acum, pentru noi rămâne doar finala Cupei României, sper să câştigăm acel meci. În campionat, ne dorim să terminăm sezonul pe locul al treilea. Eu nu înţeleg de ce jucăm vineri acest meci, avem foarte puţine zile să pregătim această partidă. Mi se pare ciudat, nu înţeleg de ce am fost programaţi să jucăm vineri" , a declarat antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia.

"Nu-mi vine să cred că după ce am ratat atâtea ocazii, am pierdut meciul. Este frustrant. Ei nu ne-au surprins cu nimic. Este dureros, nu înţeleg cum am pierdut acest meci. Nu meritam să pierdem. Am făcut greşeli mari, nu a fost normal, trebuia să rămânem calmi. Am avut foarte multe şanse de a marca. Am primit un gol norocos. Tănase a trecut uşor, cu mare noroc, a centrat în careu, a fost o bâlbâială, apoi a venit golul. Trebuie să trecem peste această înfrângere şi să ne revenim, pentru că mai avem două mecuri foarte importante" , a spus Alexandru Băluţă.
 

Afla mai multe despre: fcsbcraiovacupa romanieitanasebaluta 

viewscnt
Articole similare