Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii nu l-au convins. Florin Răducioiu, moment de sinceritate: ”Craiova are şanse mici la titlu”

Oltenii nu l-au convins. Florin Răducioiu, moment de sinceritate: ”Craiova are şanse mici la titlu”
Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, în etapa a noua din Superligă. Sepsi a suferit prima înfrângere din acest sezon al Superligii.

Florin Răducioiu, prima reacţie după Universitatea Craiova - Sepsi

Gazdele au deschis încă din secunda 50, când Lyes Houri i-a pasat în careu lui Jovan Markovic şi acesta a înscris. Francezul Houri a apărut şi la finalizare, în minutul 28, când a marcat pentru 2-0 cu un şut de la distanţă. Sepsi, care a fost dominată în prima repriză, a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 42, la golul lui Marius Ştefănescu, venit după o pasă a lui Safranko.

În repriza secundă oltenii nu şi-au putut mări avantajul, oaspeţii nu au fost în stare să egaleze, chiar dacă gazdele au jucat în zece oameni din minutul 59, după eliminarea lui Badelj. Craiova s-a impus cu 2-1, a administrat prima înfrângere din campionat lui Sepsi şi a ajuns pe locul al doilea în Superligă, cu 17 puncte. Sepsi ocupă locul 6, având 12 puncte.

Fostul internaţional Florin Răducioiu a vorbit despre şansa oltenilor la titlu după victoria cu Sepşi.

”Mie îmi place Universitatea Craiova, îmi place de Reghecampf. Sper să aibă continuitate în rezultate Craiova, dar asta nu se obţine oricum, ci cu determinare, cu această presiune cu care trebuie să se obişnuiască.

Dar Universitatea Craiova nu este o echipă despre care putem spune că se poate bate la titlu. Numai continuitatea o poate transforma într-o echipă care arată că poate lua titlul. Vom vedea dacă va fi o echipă cu personalitate, dar am semne de întrebare, din cauza lotului, nu văd ca echipa să aibă acea concentrare în fiecare meci”, a spus Florin Răducioiu, potrivit Primasport.

Echipele care au evoluat:

  • UNIVERSITATEA CRAIOVA: L. Popescu – Vlădoiu (Căpăţână 90), Screciu, Badelj, Bancu - Al. Creţu (A. Ivan 63), Mateiu – Danciu (Sala 90), Houri (Kurtic 63), Al. Mitriţă – J. Markovic (Raul Silva 61). ANTRENOR: Laurenţiu Reghecampf
  • SEPSI: Niczuly - Oteliţă, M. Bălaşa (Kecskes 46), Ninaj, D. Ciobotariu (I. Gheorghe 70) – J. Rodriguez (C. Matei 61), N. Păun (Debeljuh 70) – Aganovic (R. Varga 61), Alimi, M. Ştefănescu – Safranko. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

Afla mai multe despre: florin răducioiuuniversitatea craiovatitlusuperligă 

viewscnt
Articole similare