Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii vând bilete pentru meciul cu Leipzig, adversara Universităţii Craiova în turul 3 preliminar al Europa League

Oltenii vând bilete pentru meciul cu Leipzig, adversara Universităţii Craiova în turul 3 preliminar al Europa League
Comentarii

Formaţia germană RB Leipzig, locul şase în Bundesliga în sezonul trecut, s-a calificat, joi, în turul trei preliminar al Ligii Europa, fază în care va întâlni Universitatea Craiova.

 Leipzig a trecut în turul doi preliminar de Hacken, scor 4-0 în prima manşă şi 1-1 în manşa secundă. Joi, la Gothenburg, golurile au fost marcate de Irandust ’85 pentru Hacken şi Bruno ’47 pentru Leipzig. În turul trei preliminar al Ligii Europa, Leipzig va juca prima manşă cu Universitatea Craiova acasă, la 9 august, şi returul în România, la 16 august.

Toate variantele prin care îţi poţi asigura prezenţa pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova:

1) De la casele de bilete situate la Sala Polivalentă din Craiova, începând de vineri, 3 august 2018. Programul de funcţionare este următorul: zilnic, în intervalul orar 10:00 – 20:00 (inclusiv în weekend).

2) De la magazinul mobil situat în Piaţa „Mihai Viteazul” din Craiova, începând de sâmbătă, 4 august, ora 10:00. Programul de funcţionare este zilnic, în intervalul orar 10:00 - 19:00.

3) De la partenerii Eventim.ro începând de luni, 6 august 2018, începând cu ora 10:00: ORICE staţie OMV şi ORICE magazin Orange, Vodafone, Carrefour sau Altex, de oriunde din ţară, inclusiv din Craiova.

4) Online, prin platforma Eventim.ro, începând de luni, 6 august 2018, începând cu ora 10:00. Luni dimineaţa vă vom furniza link-ul de acces şi dacă veţi da click pe opţiunea „Selectarea planului de sală”, vă veţi putea alege tribuna, rândul şi locul dorit, iar biletul va ajunge direct la dumneavoastră acasă prin firma de curierat. Puteţi opta pentru plata cu cardul în deplină siguranţă.

5) Online, prin platforma Eventim.ro, cu funcţia Print-At-Home, de luni, 6 august 2018, începând cu ora 10:00.

PREŢURILE BILETELOR:

Peluze (Nord & Sud): 35 LEI

Tribuna II: 65 LEI

Tribuna I: 80 LEI

Tribuna VIP: 200 LEI

Afla mai multe despre: craiovaeuropa leaguebiletesuporterileipzig 

viewscnt
Articole similare