Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii vor să se răzbune pe Sepsi în prima etapă a Ligii 1, după ce au pierdut cupa sezonul trecut: ”Trebuie să câştigăm!”

Oltenii vor să se răzbune pe Sepsi în prima etapă a Ligii 1, după ce au pierdut cupa sezonul trecut: ”Trebuie să câştigăm!”
Comentarii

Sorin Cârţu a vorbit despre situaţia Craiovei înainte ca Liga 1 să înceapă.

Laurenţiu Reghecampf nu mai este antrenorul Craiovei. El nu a reuşit să câştige niciun trofeu cu Universitatea Craiova, iar în urmă cu câteva săptămâni a decis să îşi încheie colaborarea cu echipa din Bănie. 

La câteva zile, Craiova şi-a găsit antrenor şi s-a înţeles cu Balint, fostul antrenor de la UTA. Oltenii au planuri mari şi vor să ajungă cât mai departe în Conference League. De asemenea, Balint ar avea ca obiectiv câştigarea titlului la Craiova. 

Echipa lui Rotaru nu a avut o campanie spectaculoasă de transferuri. De la Club au plecat mai multe nume, iar singurul transfer oficial a fost cel al lui Raul Silva, care va întări compartimentul defensiv. 

Programul din Liga 1 a fost anunţat, iar Sorin Cârţu, oficialul Craiovei, a vorbit despre meciurile pe care le va juca clubul din Bănie. Oltenii vor juca primul meci cu Sepsi, iar echipa lui Mihai Rotaru vrea ravanşa, după ce a pierdut finala cupei sezonul trecut în faţa echipei lui Cristiano Bergodi. 

”Trebuie să câştigăm!”

”Cel puţin până la etapa când întâlnim FCSB, spun că este un program accesibil pe care trebuie să îl abordam cu mare încredere şi cât se poate de concentraţi. Pentru că începem cu Sepsi, avem o revanşă de luat. Din punctul meu de vedere, chiar dacă nu mai avem aceeaşi banca tehnica sau poate nu o sa mai fie şi alţi jucători dintre cei care au jucat cu ei şi în Cupa României. 

Dar din punctul meu de vedere trebuie neapărat să câştigăm. Trebuie să facem un pas cu dreptul mai ales că e o conducere tehnică nouă şi are nevoie de a începe bine acest campionat apoi să continuăm cu partida din Conference League

Să avem ghinionul ăsta, să jucăm cât mai mult din 3 în 3 zile, asta ar însemna şi participarea în Conference mai de durata , mi-aş dori măcar cum a fost data trecută cu Cornel Papura şi trebuia să fi eliminat şi pe AEK Atena.

Sunt convins că daca nu ar fi fost acel incident să jucăm fără spectatori, altfel ar fi fost desfăşurarea celor 2 partide. Cel puţin pănă la întreruperea campionatului va fi o perioada grea. Dacă Universitatea trece şi in Conference de primele 2-3 tururi”, a spus Sorin Cârţu. 

Afla mai multe despre: craiova-sepsi-liga 

viewscnt
Articole similare