Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olympiakos a învins PAOK şi a câştigat pentru a 47-a oară campionatul Greciei! Echipa lui Răzvan Lucescu se află la 16 puncte de liderul campionatului

Olympiakos a învins PAOK şi a câştigat pentru a 47-a oară campionatul Greciei! Echipa lui Răzvan Lucescu se află la 16 puncte de liderul campionatului

Stranieri

Comentarii

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu şi la care joacă Alexandru Mitriţă, a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Olympiakos Pireu, într-un meci din play-off-ul campionatului Greciei. Ca urmare a acestui rezultat, Olympiakos a câştigat titlul de campioană.

PAOK a condus cu 1-0, prin golul marcat de Murg, în minutul 10. Pentru Olympiakos au înscris Lopes ’51 şi Reabciuk ’62. Mitriţă a jucat până în minutul 75.

Olympiakos este lider în clasament, cu 76 de puncte, în timp ce PAOK este pe doi, cu 60 de puncte, astfel că nu o mai poate depăşi pe adversara de miercuri. Este al 47-lea titlu naţional din palmaresul clubului Olympiakos.

Răzvan Lucescu nu a fost mulţumit de programul pe care l-a avut PAOK

”Este un sezon frumos pentru noi. Am avut experienţe frumoase, dar în acelaşi timp putem spune că în ultimele meciuri, cu Panathinaikos, Marseille, Marseille, Aris, Olympiakos, Olympiakos, AEK, şi apoi din nou cu Olympiakos, am jucat odată la trei zile, în timp ce ceilalţi au jucat unele derby-uri, dar având o săptămână sau două între meciuri.

Nu este uşor. Săptămâna asta am jucat cu Olympiakos în semifinalele Cupei, apoi, după trei zile, cu AEK, apoi două două zile din nou cu Olympiakos, în timp ce ceilalţi se vor odihni şi vor avea la dispoziţie o săptămână. Este greu pentru că jucăm împotriva unor echipe care nu au programul la fel de încărcat ca al nostru. Totuşi, cred că aceste meciuri, chiar dacă ne storc de energie, ne dau entuziasm şi dorinţa de lupta în continuare”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Nova Sport.

Afla mai multe despre: răzvan lucescu-paok-olympiakos 

viewscnt
Articole similare