Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul care i-a dat cea mai mare ţeapă lui MM Stoica. Oficialul de la FCSB a fost într-o situaţie incredibilă: ”Am pierdut o casă şi zeci de mii de euro!” EXCLUSIV

Omul care i-a dat cea mai mare ţeapă lui MM Stoica. Oficialul de la FCSB a fost într-o situaţie incredibilă: ”Am pierdut o casă şi zeci de mii de euro!” EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

MM Stoica a povestit despre omul din fotbalul românesc care i-a dat cea mai mare ţeapă.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre ţeapa pe care i-a dat-o Dumitru Bucşaru, fostul lui patron de la Unirea Urziceni. În 2009, Bucşaru a dispărut din peisaj, după ce reuşise să câştige campionatul şi să ajungă în grupele UEFA Champions Legue. 

În 2009, Petrescu o conducea pe Unirea spre titlul de campionă a Ligii 1, iar în Liga Campionilor obţinea victorii importante cu Glasgow Rangers (4-1) şi FC Sevila (1-0). A terminat grupa cu 8 puncte, pe poziţia a treia, un record la acea vreme pentru echipele româneşti.

MM Stoica susţine că după ce patronul de la Unirea Urziceni s-a făcut nevăzut, a avut de suferit toată lumea de la echipă. El spune că şi-a pierdut casa, dar şi zeci de mii de euro. 

”Am pierdut o casă şi zeci de mii de euro!” 

”Bucşaru a dat cash-out şi ne-a ars pe toţi, ne-a rupt! Am pierdut o casă şi zeci de mii de euro. Eu m-am lăsat pe mâna unui avocat, nu mă pricep la acte, sunt superficial în viaţa de zi cu zi, eu analizez profund doar la emisiuni. L-am întrebat dacă e casa mea, mi-a zis că da, dar n-a fost”, a declarat MM Stoica,  la Orange Sport.

După ce a încasat mai mult de 15 milioane de euro, în urma participării, în sezonul 2009-2010, în grupele UEFA Champions League şi primăvara europeană, Dumitru Bucşaru a avut de suferit financiar. El a oprit din senin finanţarea la echipă, care a dispărut. 

Afla mai multe despre: fotbal intern-mm stoica-unirea urziceni 

viewscnt
Articole similare