Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul căruia Alex Maxim a ţinut să-i mulţumească după prestaţia perfectă din Austria: "Îi mulţumesc pentru încrederea pe care mi-a acordat-o!"

Omul căruia Alex Maxim a ţinut să-i mulţumească după prestaţia perfectă din Austria: "Îi mulţumesc pentru încrederea pe care mi-a acordat-o!"
Comentarii

România a învins Austria la ea acasă, 3-2, la capătul unui meci foarte bun făcut de tricolorii lui Mirel Rădoi.

Alibec, Grigore şi Maxim au marcat golurile tricolorilor, în timp ce Baumgartner şi Onisiwo au înscris pentru gazde. La finalul acestui meci, România e lider în grupa 1 din Liga B a Ligii Naţiunilor, cu patru puncte după două meciuri.

Unul dintre cei mai buni jucători ai "tricolorilor" la Klagenfurt, Alex Maxim a spus după meci: "Am câştigat marcând trei goluri pe terenul Austriei, iar asta e foarte important. Ne-am revenit după semi-eşecul contra Austriei, şi cred că am făcut o partidă foarte bună, tactic şi fizic"

Decarul echipei naţionale în meciurile cu Irlanda de Nord şi Austria, Maxim s-a declarat mândru de faptul că îmbracă tricoul echipei reprezentative. El a mărturisit că toate deciziile pe care le-a luat în ultima vreme în cariera sa au fost pentru a reveni în rândul "tricolorilor": "Este o mândrie că îmbrac tricoul echipei naţionale, indiferent de numărul pe care îl am pe spate. Ştiam că sunt o echipă bună, iar eu am încercat să-mi fac treaba atât pe faza ofensivă, cât şi pe fază defensivă. Toate deciziile pe care le-am luat în ultima vreme au fost cu scopul de a mă întoarce la echipa naţională. Având în vedere că am 30 de ani, deşi nu-i simt, vreau să joc la un campionat european" a mai spus Maxim.

Spre finalul interviului, Maxim a ţinut să-i mulţumească lui Marius Şumudică, antrenorul care s-a bătut pentru a-l aduce la Gaziantep, acolo unde Alexandru Maxim pare că a renăscut: "Vreau să-i mulţumesc lui Marius Şumudică pentru încrederea pe care mi-a acordat-o"

Afla mai multe despre: alexandru maxim 

viewscnt
Articole similare