Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul de afaceri pe care Răducioiu îl doreşte finanţator la Dinamo: "Ar fi fost o soluţie extraordinară". Care ar fi varianta salvatoare

Omul de afaceri pe care Răducioiu îl doreşte finanţator la Dinamo: "Ar fi fost o soluţie extraordinară". Care ar fi varianta salvatoare
Comentarii

Dinamovistul Florin Răducioiu nu mai ia în calcul un alt grup de investitori străini care să vină şi să preia clubul din "Ştefan cel Mare". El şi-ar fi dorit ca Ion Ţiriac să preia clubul, om de afaceri care a expus şi un plan.

Florin Răducioiu, despre Dinamo: "Nu văd o soluţie externă, oameni care nu a nimic în comun cu fotbalul"

"Câinii" n-au scăpat de acţionarul majoritar Pablo Cortacero, iar spaniolul are de gând să preia şefia în club, din nou. Situaţia şi datoriile clubului au fost comentate de Florin Răducioiu: "Dinamo este sufletul meu. Este vorba despre echipa pe care ştiţi foarte bine că o am în suflet. Lucrurile s-au complicat din multe opuncte de vedere acolo. S-a vândut clubul. Este peste puterile mele în momentul de faţă de a înţelege care este situaţia acolo. Vreau ca Dinamo să se întoarcă la nivelul pe care ni-l dorim cu toţii. Dar eu nu am nici o putere şi îmi pare nespus de rău de a o vedea pe Dinamo că luptă pentru a nu retrograda. 

Am auzit şi eu de asemenea lucru (n.r. - planul propus de Ioan Andone pentru redresarea clubului). Mi-ar fi plăcut foarte mult, pentru că fac parte nea Mircea Lucescu, Andone, Ionut Lupescu, fac parte din istoria acestui club. Ar fi fost frumos să fie preluate de aceste legende care ştiu ce înseamnă Dinamo. Nu văd o soluţie externă, oameni care nu a nimic în comun cu fotbalul, cu Dinamo în momentul de faţă. Nu vreau să fiu polemic, dar asta e situaţia. Se pare că din cauza acestor datorii oamenii s-au retras", a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport. 

Ion Ţiriac, văzut drept soluţia perfectă de Răducioiu

Miliardarul român a susţinut că nu e interesat să se implice la Dinamo, dar le-a dat un plan "câinilor", care a fost deja implementat de Manchester United, Juventus sau Borussia Dortmund. 

"Până la urmă, fotbalul este un business. Au făcut bine că s-au retras. Să vedem ce va urma. Campionatul bate la uşă. Vedem ce se va întâmpla. Ne aşteptăm la un nou an  la fel sau poarte fi un alt început pentru acest club glorios. 

Domnul Ţiriac a declarat că nu este interesat probabil din motivele pe care dânsul le cunoaşte. Mie mi-ar fi plăcut enorm, este un mare om de afaceri, un iubitor de sport şi îmi pare rău că nu s-a implicat. Ion Ţiriac ar fi fost o soluţie extraordinară", a mai spus Răducioiu. 

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamoion tiriac dinamo 

viewscnt
Articole similare