You are here:

Omul de încredere al lui Neil Lennon, pe lista neagră a lui Marius Şumudică. Jucătorul Rapidului a fost tras pe linie moartă de antrenor

Omul de încredere al lui Neil Lennon, pe lista neagră a lui Marius Şumudică. Jucătorul Rapidului a fost tras pe linie moartă de antrenor

Rapid

Comentarii

Partida dintre Rapid şi Universitatea Cluj din etapa a noua a Superligii a fost digerată greu de Marius Şumudică.

În urmă cu două săptămâni, Rapid a fost învinsă fără drept de apel de Universitatea Cluj, scor 0-2, la capătul unui joc lamentabil făcut de elevii lui Marius Şumudică.

Experimentatul tehnician nu şi-a menajat jucătorii după meci şi a făcut câteva schimbări la partida cu Unirea Slobozia, ce s-au dovedit inspirate, având în vedere că Rapid a câştigat cu 2-1.

Căpitanul lui Neil Lennon este pe lista neagră a lui Marius Şumudică la Rapid

Marius Şumudică a decis în mod surprinzător să îl lase pe bancă pe Christopher Braun, jucător ce a început din postura de titular primele opt partide din acest sezon, în locul său fiind preferat Andrei Borza.

Fără îndoială, Şumudică a luat hotărârea de a-l lăsa pe Braun pe bancă şi după evoluţia catastrofală a germanului din meciul cu ”U”, în care a fost printre cei mai slabi oameni din tabăra giuleşteană.

Din informaţiile furnizate de 1923.ro, Braun şi-a pierdut postul de titular şi are şanse minime să joace cu Oţelul, în etapa a 11-a. Aceeaşi sursă susţine că sunt şanse ca acesta să fie ultimul sezon al apărătorului german la Rapid.

În mandatul lui Neil Lennon, Christopher Braun a fost titular indiscutabil şi a purtat banderola de căpitan în absenţa lui Cristi Săpunaru. În nouă partide, Braun a marcat două goluri, cu UTA şi Universitatea Craiova.

 

Afla mai multe despre: rapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare