Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ongenda, pus la zid după debutul la Rapid: ”Nu a existat. Echipa a jucat în 10!” | EXCLUSIV

Ongenda, pus la zid după debutul la Rapid: ”Nu a existat. Echipa a jucat în 10!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Echipa FC Hermannstadt s-a impus sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii. Rapid a ratat un penalti în minutul 90+1.

Ongenda, pus la zid după debutul la Rapid: ”Nu a existat. Echipa a jucat în 10!” | EXCLUSIV 

Hermannstadt a deschis scorul la Bucureşti, în minutul 32, când Silviu Balaure a deviat în poartă o pasă a lui Călin Popescu. În minutul 35, arbitrul Viorel Flueran a acordat un penalty pentru sibieni, la un henţ în careu al lui Alexandru Ioniţă II, dar a revenit asupra deciziei după consultarea VAR.

În minutul 90, arbitrul a acordat un penalti pentru Rapid, după consultarea VAR, dar Letica a respins şutul lui Dugandzic şi Hermannstadt a provocat a nouă surpriză în această etapă, câştigând pe terenul giuleştenilor. Este prima victorie a lui Hermannstadt în acest an.

Andrei Vochin a urmărit partida dintre Rapid şi Hermannstadt şi a tras primele concluzii. Vochin a fost dezamăgit de Ongenda, care n-a strălucit deloc în meciul din Giuleşti. 

”La Rapid, aşa cum i-am văzut ca s-au mişcat, e o problemă fizică şi de aici au plecat toate probleme lui Adi Mutu. Şi probabil au sesizat ca există o oboseală şi atunci au schimbat. Unii spun dacă am jucătorii obosiţi de bază îi bag abia după că le e mai uşor când adversarul e obosit. Aşa a gândit. Prima echipă nu a reuşit sa ţină un rezultat de egalitate, ba mai mult au şi jucat prost. Ongenda n-a existat, Rapidul a jucat în 10 în prima repriză”, a declarat Vochin la Orange Sport.

Sibienii au 29 de puncte şi sunt pe locul 13, în timp ce Rapid rămâne cu 52 de puncte, pe locul 4.

Echipele care au evoluat:

  • RAPID: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, C. Ignat, Junior Morais – Emmers (Kait 46), Crepulja (A. Albu 46), A. Ioniţă II – Papeau (Pănoiu 75), Luckassen (Dugandzic 46), Ongenda (Costache 46). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • FC HERMANNSTADT: Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Biceanu (Antoche 88), Sota Mino – Balaure (Bărbuţ 78), Limaj (Baba Alhassan 70), C. Popescu (Oroian 70) - D. Paraschiv (G. Iancu 71). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

Afla mai multe despre: ongendarapid 

viewscnt
Articole similare