Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Opinie clară în privinţa luptei la titlu din Superligă: „O să câştige cu 6 puncte avans! CFR nu-l mai ia nici cu ajutorul NATO”

Opinie clară în privinţa luptei la titlu din Superligă: „O să câştige cu 6 puncte avans! CFR nu-l mai ia nici cu ajutorul NATO”

FCSB

Comentarii

Dumitru Dragomir, fostul şef de la Ligă, a analizat lupta la titlu din actualul sezon al Superligii.

Opinie clară în privinţa luptei la titlu din Superligă: „O să câştige cu 6 puncte avans! CFR nu-l mai ia nici cu ajutorul NATO”

Dragomir este sigur că FCSB va câştiga campionatul în acest sezon, ba chiar îi vede pe roş-albaştri impunându-se la o diferenţă de cel puţin 6 puncte. De cealaltă parte, pe rivalii de la CFR nu îi vede campioni, nici măcar dacă ar avea sprijinul NATO.

„Sunt foarte puţini oameni care se pot abţine. Ştii la câte puncte ia FCSB campionatul? Notează, te rog. Chiar dacă se înjumătăţesc. Suntem pe 25 septembrie. La cel puţin 6 puncte de a doua clasată. Cu tot cu arbitraje. Poate CFR să aibă şi pe NATO în dreptul lor, nu are ce să îi facă.

Cu toate că înjumătăţirea punctelor e o mare tâmpenie. Are echipă bună, nu ai ce să-i faci. Neluţu Varga s-ar putea să piardă şi locul 2″, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Preferatul lui Gigi Becali ar putea pleca de la FCSB: „Ăsta nu rezistă la tăvăleală, o să plece de la echipă!”

Joyskim Dawa, fundaşul celor de la FCSB, a fost tinţa rasismului în Superligă după ultimele meciuri ale roş-albaştrilor.

Fotbalistul a postat mai multe mesaje pe conturile sale de socializare în care a condamnat ieşirile anumitor suporteri care i-au atacat culoarea pielii. În acest context, Dumitru Dragomir, fostul şef de la Ligă, îl avertizează pe Gigi Becali că jucătorul ar putea pleca de la FCSB din cauza acestei probleme.

„Ar trebui ca legea asta care este împotriva rasismului să fie bine aplicată de organele abilitate. Legea este bună, dar nu o respectă nimeni. Asta e democraţia, asta este epoca în care trebuie să rezişti la tăvăleală. Şi Dawa trebuie să înveţe să reziste la tăvăleală.

Dar nu-l văd pe Dawa să reziste la tăvăleală. Mă gândesc că într-o zi se satură şi pleacă. Ăsta e un pericol pentru că sunt oameni care nu rezistă la tăvăleală. Puţini oameni am cunoscut în decursul vieţii mele care rezistau la astfel de treburi.

Unul singur am cunoscut care rezistă la tăvăleală. Giovanni (n.r. – Ioan Becali) rezistă la orice tăvăleală. Gigi (n.r. – Gigi Becali) nu rezistă la tăvăleală, e un tip sensibil. Mai e Piţurcă unul care rezistă la tăvăleală, dar Giovanni e numărul 1.

Ştii cum e? E Hopa-mitică, acum te înjură, acum te pupă. Şcoala vieţii, şcoala bulevardului, şcoala avioanelor. Ăsta a fost şmecher rău”, a declarat Dragomir, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: dumitru dragomirfcsbcfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare