Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Opinie la unison: Kovacs a iertat-o pe Farul de un ”roşu” la meciul cu U Cluj | EXCLUSIV

Opinie la unison: Kovacs a iertat-o pe Farul de un ”roşu” la meciul cu U Cluj | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa şi Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, sâmbătă, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 13-a din Superligă.

Clujenii au deschis scorul în minutul 16, prin Alexandru Cîmpanu, care a profitat de o mare greşeală a portarului constănţean Mihai Aioani.

Golul egalizator avea să pice în actul secund, minutul 66, din gheata lui Tudor Băluţă, după o pasă fantastică a lui Constantin Budescu.

Trebuia eliminat Adrian Mazilu?

Prezenţi în studiourile Orange Sport, Dan Udrea şi invitaţii săi, Ovidiu Herea şi Iulian Miu, au căzut de acord că Adrian Mazilu ar fi meritat al doilea galben în minutul 58, pentru o simulare în careul advers.

Culmea, primul ”galben” a fost produs tot după o simulare în careu, în prima repriză. Atunci, centralul Istvan Kovacs a sancţionat gestul lui Adrian Mazilu. În partea secundă, arbitrul din Carei a refuzat să intervină şi a lăsat jocul să continue, chiar dacă fotbalistul Farului a solicitat lovitură de la 11 metri.

VIDEO: Faza din minutul 58

În acel moment al jocului, scorul era 1-0 pentru Universitatea Cluj. Poate cu un om în plus din acel moment, balanţa s-ar fi înclinat serios de partea formaţiei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău.

Dan Udrea: ”La faza din minutul 58, devreme în meci, vine această fază, în care Kovacs lasă jocul să continue. Nu dă nici penalty, nici simulare. Uitaţi-l pe Mazilu care cere penalty. Ce trebuia dat aici?

Ovidiu Herea: ”Eu zic că este simulare. Cred că trebuia al doilea galben şi eliminat”.

Dan Udrea: ”Mie mi se pare simulară clară, nu că-i simulare. Uite cum se aruncă. Simulare înseamnă şi atunci când există un mic contact şi te foloseşti de el pentru a-l păcăli pe arbitru”.

Iulian Miu: ”Mazilu e un copil talentat. Cred că la vârsa asta încerci să mai faci anumite trucuri. Eu cred că ar trebui să se uite mai mult aceste faze, cu părinţii, cu antrenorii, şi să fie mai atent”.

Dan Udrea: ”Asta e o discuţie care-l priveşte pe el, pe Farul, pe Hagi. Problema mea este cu arbitru. Eu nu judec un fotbalist care vrea să păcălească. Ok, poate deprinderile astea i-ar face rău pe viitor, dacă n-ar scăpa de ele. Mai ales că pleacă într-un campionat în care te dau afară de pe stadion pentru astfel de faze.

Problema mea este la arbitru. Dacă el vede că e simulare, de ce nu dă, chiar dacă ar fi al doilea galben?”.

Afla mai multe despre: ovidiu hereaiulian miudan udrea 

viewscnt
Articole similare