Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Opinie nepopulară despre Vlad Chiricheş: „El e cel care nu mai are nevoie de echipa naţională!”

Opinie nepopulară despre Vlad Chiricheş: „El e cel care nu mai are nevoie de echipa naţională!”

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (33 de ani) a revenit în această vară la FCSB.

Opinie nepopulară despre Vlad Chiricheş: „El e cel care nu mai are nevoie de echipa naţională!”

Evoluţiile sale au stârnit impresii împărţite. Deşi a dat siguranţă echipei în anumite meciuri, au fost şi situaţii în care şi-a expus echipa unor pericole. Eugen Neagoe, fostul antrenor al Universităţii Craiova, are o opinie clară.

Tehnicianul crede că fundaşul poate juca în continuare la cel mai înalt nivel, motiv pentru care România are nevoie de el. Nu acelaşi lucru îl poate spune despre nevoile lui Chiricheş, despre care consideră că a ajuns la un nivel în care s-ar putea retrage liniştit de la echipa naţională.

„Noi l-am adus în 2011, juca la Pandurii Târgu Jiu. Este un jucător foarte valoros, nu întâmplător a jucat la echipe puternice. Nu e uşor să joci la Tottenham, la Napoli. Este pe final de carieră, dar cred că şi în acest moment avem nevoie de Chiricheş. 

Nu ştiu câtă nevoie mai are el de echipa naţională, a ajuns la un nivel la care poate să spună 'stop'”, a spus Eugen Neagoe, potrivit sport.ro.

FCSB s-a decis! Mihai Stoica a anunţat ce urmează pentru "roş-albaştri" pe piaţa transferurilor | EXCLUSIV

FCSB n-are de gând să mai "mişte" în niciun sens, plecări sau veniri, pe piaţa transferurilor în această vară. Mihai Stoica (58 de ani), preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a lămurit situaţia posibilelor transferuri la echipă până la finalul actualei perioade de mercato.

Plecările lui Malcom Edjouma, Valentin Gheorghe, Valentin Creţu şi Andrei Cordea au închis perioada de mercato la FCSB. În ciuda unor oferte pentru Andrea Compagno şi Adrian Şut, FCSB n-are de gând să se mai despartă de niciun jucător, dar nici să aducă pe cineva în ce a mai rămas din actuala perioadă de mercato.

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre ce urmează pentru FCSB în perioada de mercato, dar a spus că nu se va mai întâmpla nimic semnificativ. Oficialul "roş-albaştrilor" consideră lotul FCSB suficient de numeros şi de puternic pentru lupta la titlul din Superligă.

FCSB nu va mai face nicio mişcare pe piaţa transferurilor în acestă vară, după ce s-a despărţit de Valentin Gheorghe şi Valentin Creţu, dar şi Malcom Edjouma şi Andrei Cordea, pentru care a încasa aproximativ 1,5 milioane de euro.

Mihai Stoica e convins că FCSB n-ae nevoie de întăriri în acest moment: "Lotul actual e suficient. Să luăm de la mijloc în sus, să nu mai vorbim despre mijlocaşul central. Joacă cinci jucători de la mijloc în sus, în afară de mijlocaşul defensiv. Au plecat doi acum, Gheorghe şi Cordea, plus Edjouma şi Creţu", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbvlad chiricheseugen neagoe 

viewscnt
Articole similare