Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Optimile Ligii Campionilor! PSG - Real Madrid şi Atletico Madrid - Manchester United, cele mai puternice meciuri după a doua tragere la sorţi

Optimile Ligii Campionilor! PSG - Real Madrid şi Atletico Madrid - Manchester United, cele mai puternice meciuri după a doua tragere la sorţigalerie foto
Comentarii

UEFA a decis, luni, reluarea tragerii la sorţi a meciurilor din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Totul din cauza unei erori tehnice apărute în soft-ul care avertiza oficialii în privinţa echipelor care nu puteau fi împerecheate, iar la câteva ore distanţă au fost trase din nou la sorţi optimile de finală.

Paris Saint-Germain va evolua contra celor de la Real Madrid în optimile Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi repetată, luni, de UEFA. Un alt meci tare din optimi este Inter Milano - Liverpool.

Giorgio Marchetti, director la UEFA, şi-a cerut scuze pentru problemele de la tragerea la sorţi de la ora 13.00.

A doua tragere la sorţi a optimilor de finală:

Salzburg - Bayern

Sporting - Manchester City

Benfica - Ajax

Chelsea - Lille

Atletico Madrid - Manchester United

Villarreal - Juventus

Inter - Liverpool 

Această fază va avea loc în 15/16/22/23 februarie 2022, turul, şi pe 8/9/15/16 martie 2022, returul. Tragerea la sorţi a fazelor următoare va fi pe 18 martie 2022.


Manchester United a fost trasă la sorţi, din eroare, ca adversară pentru Villarreal, deşi ambele echipe s-au înfruntat deja în faza grupelor, iar apoi bila clubului din Premier League nu a mai fost introdusă în bolul cu adversarele echipei Atletico Madrid. În aceste condiţii, oficialii clubului spaniol au contestat tragerea la sorţi, unde echipa lui Simeone picase cu Bayern Munchen.

United a căzut, în cele din urmă, cu Paris Saint-Germain.


Optimile de finală:

  • Benfica - Real Madrid
  • Villarreal - Manchester City
  • Atletico Madrid - Bayern Munchen
  • Salzburg - Liverpool
  • Inter - Ajax
  • Sporting - Juventus
  • Chelsea - Lille
  • PSG - Manchester United

Această fază va avea loc în 15/16/22/23 februarie 2022, turul, şi la 8/9/15/16 martie 2022, returul.

Tragerea la sorţi a sferturilor de finală va fi la 18 martie 2022.


În urna capilor de serie vor fi câştigătoarele celor opt grupe: Ajax Amsterdam (Olanda), Bayern (Germania), Juventus (Italia), Liverpool (Anglia), Lille (Franţa), Manchester City (Anglia), Manchester United (Anglia) şi Real Madrid (Spania)

În a doua urnă vor fi echipele clasate pe locul al doilea în grupe: Atletico Madrid (Spania), Benfica (Portugalia), Chelsea (Anglia), Inter Milano (Italia), Paris Saint-Germain (Franţa), Salzburg (Austria), Sporting Lisabona (Portugalia) şi Villarreal (Spania).

În optimi nu se pot întâlni echipe din aceeaşi ţară. Această fază va avea loc în 15/16/22/23 februarie 2022, turul, şi la 8/9/15/16 martie 2022, returul.

Tragerea la sorţi a fazelor următoare va fi la 18 martie 2022.

Afla mai multe despre: champions league 

viewscnt
Articole similare