Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oraşul în care poate juca FCSB: "E una dintre soluţiile principale". Echipa lui Gigi Becali părăseşte Arena Naţională

Oraşul în care poate juca FCSB: "E una dintre soluţiile principale". Echipa lui Gigi Becali părăseşte Arena Naţională

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Edward Iordănescu, a dezvăluit una dintre variantele luate în calcul pentru disputarea meciurilor considerate acasă. Clubul urmează să părăsească Arena Naţională, unde vor avea loc două evenimente.

Unde ar putea juca FCSB pe teren propriu

La finalul lunii septembrie, FCSB va juca într-un alt oraş, temporar. În Ghencea, clubul lui Gigi Becali nu e primit, iar loc nu a găsit nici pe Arcul de Triumf. În această perioadă, oficialii vicecampioanei analizează mai multe variante, în funcţie de mai mulţi factori. 

După victoria cu 6-0 în derby-ul cu Dinamo, Edi Iordănescu îşi doreşte să-i ţină pe fani aproape, fiind un factor luat în calcul în alegerea unei noi "case". Stadionul din Buzău, arenă care seamănă cu fostul stadion din Ghencea, este o soluţie. 

Edi Iordănescu a vorbit despre acest subiect şi a susţinut că decizia finală va fi luată în curând. Pe Arena Naţională vor avea loc festivalul Forever Hit şi un concurs de Dota. "Sunt mai multe variante, nu vreau să mă hazardez. Luăm în calcul distanţa, cum ne putem organiza, fanii care pot veni acolo, suprafaţa de joc. E ceva ce nu pot schimba şi ne conformăm. Mai aveţi răbdare şi veţi afla o decizie finală. Buzăul e o soluţie, e una dintre soluţiile principale, e adevărat", a declarat fiul fostului selecţioner pentru canalul de YouTube al Antena Sport.

De altfel, nu ar fi prima dată când FCSB pleacă la Buzău să-şi dispute partidei pe arena din Crâng. Mai mult, pe viitor, clubul din Berceni ar putea beneficia de condiţiile unui stadion modern în oraşul aflat la aproximativ 100 de kilometri de Bucureşti. 

În urmă cu câteva zile, autorităţile din Buzău şi-au manifestat intenţia de a construi un nou stadion, iar FCSB ar putea disputa partide acolo, în următorii ani, când va rămâne fără soluţii în Bucureşti. 

Edi Iordănescu suspină după stadionul Steaua

Edward Iordănescu nu şi-a ascuns intenţia de a juca pe noua arenă din Ghencea, deşi, până în acest moment, CSA Steaua a blocat această posibilitate. "Dacă am juca în Ghencea, ar fi emoţii mari de la mine până la ultimul om din club. Mi-aş dori să evoluăm cât mai aproape de Bucureşti, pe o suprafaţă bună", declara antrenorul FCSB-ului. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbstadion fcsbfcsb arena nationalaunde joaca fcsb 

viewscnt
Articole similare