You are here:

"Orice rahat spui, nimeni nu îl va uita!" Klopp explică noua politică de transferuri a lui Liverpool

"Orice rahat spui, nimeni nu îl va uita!" Klopp explică noua politică de transferuri a lui Liverpool
Comentarii

Alisson Becker a devenit, în această vară, cel mai scump portar din toate timpurile, după ce Liverpool l-a transferat de la AS Roma pentru 75 de milioane de euro. În urma aducerii goalkeeper-ului brazilian, antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a fost tras la răspundere de către microbiştii din întreaga lume, pentru o declaraţie oferită în urmă cu doi ani.


În iulie 2016, Klopp a criticat transferul lui Paul Pogba la Manchester United, pentru 105 milioane de euro. "Voi încerca să fac lucrurile diferit, chiar dacă am asemenea bani disponibili", spunea, la acea vreme, tehnicianul lui Liverpool.

Tehnicianul german le-a răspuns criticilor în felul caracteristic. "Problema este că orice rahat spui, nimeni nu îl va uita. Incă mai cred că este destul de adevărat. Nu mi-aş fi putut imagina cum se va schimba lumea. 100 de milioane de lire (n.r. - pentru Pogba) era o sumă nebunească, dar de atunci lumea s-a schimbat.

Am transferat cel mai scump portar din lume (n.r. - Alisson Becker - 75 milioane de euro), vor mai fi şi alte transferuri frumoase făcute de alte cluburi. Nu este vorba să îmi schimb gândurile sau să nu vreau să cheltui bani importanţi, pentru că dacă Liverpool nu are succes avem treabă.

Să îmbunătăţeşti o asemenea echipă costă mulţi bani. Până acum, a fost un an bun pentru noi, cu destul de mult succes. Totuşi, a trebuit să înlocuim jucători - Emre Can a plecat, am făcut o afacere bună aducându-l pe Fabinho. Shaqiri, l-am văzut cu toţii la Cupa Mondială. Ştiu că Stoke a retrogradat, dar el a avut multe meciuri bune.

Nu îmi pasă ce crede lumea, aşa cum nici lui Manchester United nu i-a păsat ce credeam", a declarat Jurgen Klopp, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: kloppalissontransfer 

viewscnt
Articole similare