Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Otamendi, bătut, strangulat cu cureaua şi jefuit în propria casă de 4 hoţi! Poliţia a deschis o anchetă

Otamendi, bătut, strangulat cu cureaua şi jefuit în propria casă de 4 hoţi! Poliţia a deschis o anchetă

Campionate

Comentarii

Nicolas Otamendi (33 de ani), fundaşul Benficăi, a trăit clipe de coşmar. Fundaşul argentinian a fost jefuit în propria casă după ce patru hoţi au intrat peste el, soţia şi copilul său, după meciul Benficăi din campionatul Portugaliei, 4-1 cu Famalicao.

Otamendi, bătut, strangulat cu cureaua şi jefuit în propria casă de 4 hoţi!

Benfica a bătut cu 4-1 pe Famalicao în ultima etapă din campionatul Portugaliei, iar Nicolas Otamendi credea că va avea parte de o seară liniştită când s-a întors acasă. Totuşi, nu a fost aşa. Publicaţi portugheză cmjornal.pt scrie că patru hoţi au intrat cu forţa în casă peste Otamendi, când acesta se întorcea, l-au bătut şi l-au strangulat cu cureaua.

Apoi l-au dus pe acesta în camera unde soţia şi copilul se ascundeau, au furat toţi banii găsiţi în casă şi mai multe ceasuri de valoare. Poliţia din Lisabona a deschis o anchetă după acest incident şi încearcă să-i găsească pe vinovaţi. Între timp, Otamendi şi-a angajat deja o firmă de securitate care să îi protejeze de acum casa.

Clubul Benfica Lisabona a confirmat incidentul nefericit pentru Nicolas Otamendi, printr-un comunicat oficial.

"Benfica poate confirma că jucătorul Nicolas Otamendi a fost victima unui jaf la domiciliul său la primele ore ale zilei de astăzi. Jucătorul şi familia lui se descurcă bine, în ciuda disconfortului enorm generat de situaţia pe care o trăiesc. Benfica cere ca intimitatea jucătorului şi a familiei sale să fie respectată de către toată mass-media, până la finalizarea investigaţiilor iniţiate de autorităţi", se arată într-un comunicat oficial.

Afla mai multe despre: otamendibenficahotijaf 

viewscnt
Articole similare