Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Otele, pus în ”stand-by”. UTA şi CFR nu au ajuns la o înţelegere: ”Ne-au solicitat bani”

Otele, pus în ”stand-by”. UTA şi CFR nu au ajuns la o înţelegere: ”Ne-au solicitat bani”

UTA

Comentarii

CFR Cluj a rezolvat transferul extremei stânga Philip Otele (23 de ani), de la UTA Arad, însă campioana României ar fi vrut ca mutarea să se facă încă din această iarnă.

Otele, pus în ”stand-by”. UTA şi CFR nu au ajuns la o înţelegere: ”Ne-au solicitat bani” 

CFR Cluj a vrut să îl aducă pe Otele la CFR încă din această iarnă, însă UTA a preferat să îl cedeze pe jucător abia din vară. Formaţia arădeană a cerut o sumă de bani, variantă de care echipa ardeleană nici nu a vrut să audă, astfel că mutarea a căzut în cele din urmă!

Otele va ajunge sub comanda lui Dan Petrescu abia la vară.

  • 24 de meciuri şi şase goluri are Otele în acest sezon pentru UTA, în campionat şi în Cupa României.

„UTA ştim că şi-l dorea pe Roger. Cu UTA a căzut înţelegerea. Noi am oferit anumite bonusuri, în urma unor calificări în competiţiile europene, ei au solicitat o sumă de bani pentru a veni cu patru luni mai devreme, ceea ce nu am putut accepta, pentru că politica clubului, în momentul acesta, este să diminuăm pierderile”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

  • 10 goluri şi două assist-uri are Otele la UTA

Bogdan Ţîru, Ermal Krasniqi, Andrei Peteleu şi Anton Maglica sunt jucătorii pe care CFR Cluj i-a transferat în această iarnă.

  • 650.000 de euro este cota lui Otele conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Reacţia UTA-ei după ce Otele a semnat cu CFR:

”Clubul i-a propus prelungirea contractului de anul trecut, insistând pentru el, el pe diferite motive tot a refuzat. Până la urmă ne-am înţeles la o sumă pe care a refuzat-o înainte să o semneze.

De la 1 ianuarie regulamentul i-a permis să semneze cu un alt club, ce s-a şi întâmplat. Am fost informat, conform regulamentului. Clubul CFR ne-a informat că a semnat contract începând cu noul sezon competiţional”, a declarat Alexandru Meszar, pentru Prima Sport.

Afla mai multe despre: oteleuta aradcfr cluj 

viewscnt
Articole similare