You are here:

Oţelul a sărbătorit 10 ani de la câştigarea titlului! Naţionala României a jucat un amical la Galaţi FOTO & VIDEO Primele reacţii

Oţelul a sărbătorit 10 ani de la câştigarea titlului! Naţionala României a jucat un amical la Galaţi FOTO & VIDEO Primele reacţiigalerie foto

Special

Comentarii

La zece ani de când a câştigat titlul în Liga 1, Oţelul Galaţi a sărbătorit cu fast. Foştii campioni ai României au jucat un meci amical cu naţionala de old boys a României la care au evoluat nume sonore precum Florin Prunea, Dorinel Munteanu sau Gică Mihali.

Galaţiul a sărbătorit cu fast cei zece ani de când echipa antrenată de Dorinel Munteanu reuşea să cucerească primul titlu de campioană din istoria oraşului.

Selecţionata României de Old Boys a fost invitata de gală a gălăţenilor pentru un meci amical disputat în format 5+1.

Partida dintre Oţelul Old Boys şi Selecţionata de Old Boys a României a strâns nume importante din istoria recentă a fotbalului gălăţean şi nu numai. Printre ei, Brăneţ, Silviu Ilie, Iorga, Vali Ştefan, Viorel Tănase, Haraga, Tudorel Pelin sau Cristi Munteanu, cei care vor îmbrăca tricoul Oţelului. Naţionala României va răspune cu Florin Prunea, Gică Mihai, Dorinel Munteanu, Stelian Carabaş, Marian Ivan, Daniel Iftodi, Pitu sau Florin Cernat.

GALERIE FOTO

”Era frumos dacă erau şi suporteri la meci, dar sper să trecem cu toţii peste perioada asta şi să revenim la stadioane. Sunt jucători tineri care ies din spate, sperăm să iasă cât mai mulţi pentru că fotbalul românesc este în scădare. Şi eu îmi doresc foarte mult, s-a ajuns în situaţia asta, sper să vină cineva să preia frâiele pentru că chiar are nevoie oraşul de echipă în prima ligă a mărturisit la final, una dintre vedetele galei, Florin Cernat, fost mare jucător al formaţiei gălăţene

”A fost frumos aici, nici dacă ne vorbeam nu terminam 6-6. Mă uitam şi la băieţii de la Oţelul, ce jucători! Când veneai ai şi făceai meci nul, trebuia să petreci două zile. Păcat că nu sunt spectactori, dar felicitări organizatorilor, a fost o zi frumoasă pentru noi toţi” a declarat Florin Prunea.

”A fost bine, din nefericire am pierdut la şapte metri. Ne-am adunat câţiva dintre tricolori, jucătorii Oţelului, astfel de momente sunt bine venite. Regret pentru că Galaţiul merită mult mai multe. Acele momente le trăim şi acum, cine a pus suflet şi ştie ce a însemnat pentru fotbalul din Galaţi se bucură. Am reuşit atunci să aducem primul titlu din istoria Galaţiului. Cred că fotbalului de aici ar trebui să i se acorde o mai mare importanţă” a explicat Dorinel Munteanu, omul care a adus Oţelului primul titlu din istoria sa.

Oţelul, campioana României în 2011: ”Campioni de oţel”

Sub comanda lui Dorinel Munteanu, Oţelul Galaţi şi-a trecut în palmares titlul de campioană a României în sezonul 2010-2011.

Gălăţenii au terminat acel seozn cu 70 de puncte, patru mai multe decât locul 2, Politehnica Timişoara şi cinci mai multe decât locul 3, FC Vaslui.

Lotul Oţelului la primul titlu de campioană din istoria clubului:

Branko Grahovac, Cristian Brăneţ, Gabriel Abraham; Cornel Râpă, Samoel Cojoc, Cristian Sîrghi, Milan Perendija, Sergiu Costin, Enes Šipović, Constantin Mişelăricu, Adrian Salageanu, Silviu Ilie; Ionuţ Neagu, Gabriel Giurgiu, Ioan Filip, Ciprian Milea, Liviu Antal, Laurenţiu Iorga, Laurenţiu Petean, John Ibeh, Gabriel Viglianti, Răzvan Ochiroşii, Laurenţiu Buş, Gabriel Paraschiv; Bratislav Punoševac, Róbert Elek

 Galerie foto

Afla mai multe despre: oţelul galaţi 

viewscnt
Articole similare