You are here:

Oţelul Galaţi are un nou antrenor. Obiectivul este clar: promovarea în Liga 2

Oţelul Galaţi are un nou antrenor. Obiectivul este clar: promovarea în Liga 2

Fotbal intern

Comentarii

Luni, antrenorul principal Stelian Bordeianu şi-a dat demisia de la Oţelul Galaţi, lansând câteva acuzaţii dure la adresa conducerii clubului. Moldovenii s-au mişcat repede şi au numit joi în funcţie un tehnician cu experienţă în Liga 2, în speranţa că-şi vor atinge obiectivul la finalul sezonului şi vor dezamorsa bomba care era pe cale să explodeze la Galaţi.

Alin Pânzaru (42 de ani) este noul antrenor al formaţiei Oţelul Galaţi. Fost jucător al formaţiei gălăţene, Pânzaru a condus-o ca principal, timp de şase sezoane, pe Dacia Unirea Brăila.

Staff-ul tehnic al noului antrenor va fi completat de Marius Bârnoveanu şi Daniel Florea, anunţă Liga 2.ro: ”M-am întors acasă, pentru că Oţelul este clubul unde am crescut şi unde am făcut primii paşi în fotbal” a declarat Pânzaru, care a precizat că pentru partida de la Rădăuţi nu se va implica foarte mult: ”Tudorel Pelin se va ocupa de acest meci. El şi staff-ul său pregătesc acum echipa. Voi fi pe bancă la acest meci, dar atribuţiile le voi prelua de luni din plin” a declarat Pânzaru, citat de Liga 2.ro.

Oţelul Galaţi este lider în Seria I din Liga 3-a cu 10 puncte din patru partide. Gruparea gălăţeană nu a încasat niciun gol în primele patru meciuri ale sezonului. În etapa viitoare, gălăţenii merg la Rădăuţi, pentru partida cu Bucovina, formaţie care are 9 puncte din patru meciuri. Principala contracandidată la promovare pare să fie SCM Gloria Buzău, dar şi formaţia CSM Focşani poate emite pretenţii la promovare, la fel ca şi Foresta Suceava.

Alin Pânzaru a evoluat pentru Oţelul Galaţi între 1993 şi 1997. De-alungul carierei sale a mai jucat la FC Vaslui, Dunărea Galaţi, Gloria Buzău, Zimbru Chişinău şi CF Brăila, formaţie pe care a pregătit-o şi ca antrenor între 2007 şi 2012.

Afla mai multe despre: oţelul galaţialin pânzaruantrenor 

viewscnt
Articole similare