Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oţelul Galaţi - FCSB | Un pariu pe favoriţi ar putea fi o capcană

Oţelul Galaţi - FCSB | Un pariu pe favoriţi ar putea fi o capcană

Pariuri sportive

Comentarii

Cu victorii pe linie în acest sezon, FCSB este mare favorită şi în deplasarea de la Galaţi. Cel puţin pe hârtie, pentru că, în realitate, ”roş-albaştrii” ar putea avea mari probleme. Antrenorul Charalambous vrea să schimbe majoritatea titularilor din ultimele meciuri.

Oţelul Galaţi - FCSB, sâmbătă, 21:30, Orange Sport 1

FCSB merge la Galaţi după debutul cu victorie din Conference League. Deşi au câştigat la Sofia, cu ŢSKA 1948 (1-0), roş-albaştrii au fost criticaţi dur chiar din interior. Gigi Becali şi Mihai Stoica au luat la ţintă mare parte din jucători, care ar putea urmări de pe banca de rezervă meciul cu Oţelul. Dintre titularii de la Sofia, doar Târnovanu, Dawa şi Băluţă ar putea prinde primul ”11”. Va debuta Chiricheş, iar Octavian Popescu va bifa primul lui meci în acest campionat. Cu o formulă experiementală, este de aşteptat ca FCSB să aibă probleme în faţa unei echipe incomode şi susţinute de un stadion plin. Nou-promovata Oţelul este şi ea neînvinsă în acest sezon, iar etapa trecută a încurcat-o pe Universitatea Craiova în deplasare (0-0). La fel ca în Bănie, cu siguranţă echipa lui Dorinel Munteanu se va apăra supraaglomerat şi va miza pe contraatacuri. În concluzie, ar trebui să evităm un pariu pe victoria celor de la FCSB şi să ne orientăm pe goluri. La Betano, cota 1.72 pentru sub 2.5 goluri este de neratat. 

Şansa lui Miculescu

Fără Florinel Coman, menajat, ”roş-albaştrii” îşi pun speranţa în atac în Miculescu. În primele două etape, atacantul adus acum un an şi jumătate de la UTA a reuşit un gol şi o pasă decivisă. La Galaţi, va juca un rol şi mai ofensiv, în care va fi susţinut pe benzi de Băluţă şi Octavian Popescu. Miculescu are şansa să demonstreze că poate fi o soluţie în atac şi atunci când lipseşte Compagno. Un gol al lui Miculescu în poarta Oţelului are cotă 3.00 la Betano.

Echipe probabile:

  • Oţelul Galaţi: Stoian – Jelev, Yabre, Ghiocel, Panait – Cisotti, Lopez, Teles – Pop, Fatai, Bodişteanu
  • FCSB: Târnovanu - Pantea, Chiricheş, Dawa, Panţîru - Edjouma, Lixandru, Djokovic - Miculescu, Băluţă, Oct. Popescu

Afla mai multe despre: oţelul galaţi fcsboţelul galaţi fcsb pariurioţelul galaţi fcsb betano 

viewscnt
Articole similare