Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la echipa naţională înainte de „dubla” cu Irlanda de Nord şi Columbia! S-a accidentat şi a ieşit din planurile lui Edi Iordănescu

OUT de la echipa naţională înainte de „dubla” cu Irlanda de Nord şi Columbia! S-a accidentat şi a ieşit din planurile lui Edi Iordănescu

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu nu se va putea baza pe Nicuşor Bancu pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Probleme pentru Edi Iordănescu! Un titular s-a accidentat şi este out de la echipa naţională

Fundaşul stânga a suferit o accidentare în timpul meciului cu CFR Cluj, câştigat de olteni, scor 2-1, şi nu va fi în lotul naţionalei pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia. Accidentarea nu este una serioasă, dar fotbalistul Universităţii Craiova va trebui să se opereze pentru a putea fi refăcut complet.

Decizia a fost luată împreună cu oficialii clubului din Bănie, astfel încât liderul din vestiarul oltenilor să fie apt pentru restul meciurilor din play-off-ul Superligii, acolo unde Universitatea Craiova are speranţe la titlu, anunţă Fanatik.

Edi Iordănescu a înţeles situaţia şi nu va miza pe Bancu în cele două meciuri, mai ales că miza este una redusă, fiind vorba doar despre confruntări amicale.
  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Nicuşor Bancu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Edward Iordănescu, un nou mesaj pentru suporterii naţionalei: "Arătăm bine pe hârtie. Reprezentăm locomotiva realităţii fotbalului românesc"

Edward Iordănescu a vorbit pentru FRF, la reunirea lotului pentru cele două meciuri de luna aceasta.

„Arătăm bine pe hârtie, dar avem mult de muncă! Belgia e Belgia, iar Slovacia e la al treilea EURO consecutiv şi are jucători care joacă în primăvara europeană la echipele de club, iar asta înseamnă experienţă internaţională fabuloasă.

Putem vedea băieţii la joc în aceste meciuri amicale, să intervenim unde este nevoie. Sunt extrem de îngrijorat de situaţia jucătorilor care nu joacă la echipele lor. Eu le-am dat încredere unor jucători şi au confirmat. Sunt şi alte nume pe care le monitorizăm.

Trebuie să mergem pe stabilitate, omogenitate. Mizăm mult pe jucătorii noştri din străinătate. Sunt jucători care pot apărea în lot. Suntem cu ochii larg deschişi. Echipa naţională reprezintă locomotiva realităţii fotbalului românesc, care încă suferă şi cu toţii ne dorim ca această competiţie să-şi ridice nivelul, ceea ce este un lucru esenţial” , a spus Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: nicusor bancuechipa nationalaaccidentare 

viewscnt
Articole similare