You are here:

Out de la Euro. Naţionala Italiei nu va conta pe un campion de la Inter. Selecţionerul Spalletti: ”Pierdem un jucător cu experienţă”

Out de la Euro. Naţionala Italiei nu va conta pe un campion de la Inter. Selecţionerul Spalletti: ”Pierdem un jucător cu experienţă”

EURO

Comentarii

Francesco Acerbi (36 de ani) a suferit o problemă medicală ce îl împiedică să evolueze cu naţionala Italiei la Euro 2024.

Pierdere importantă pentru naţionala Italiei la Euro 2024

Fundaşul italian Francesco Acerbi nu va putea evolua la turneul final al Euro 2024 din cauza unei pubalgii, a anunţat vineri, 31 mai, în cadrul unei conferinţe de presă, selecţionerul Italiei, Luciano Spalletti.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

”Pierdem un jucător cu experienţă care a făcut parte dintr-un bloc defensiv al lui Inter Milano, în care toată lumea se cunoştea bine. Dar o selecţionată naţională este diferită de un club.

Putem găsi ceea ce ne trebuie în altă parte şi, dacă ne-am concentra doar pe cei care vor absenta, am începe prost această reunire de lot. Avem tot ce ne trebuie pentru a face ceva bun”, a declarat Spalletti.

În lotul lărgit al Squadrei Azzura figurează şi Nicolo Fagioli. Selecţionarea torinezului este o surpriză pentru că Fagioli a jucat doar în ultimele două meciuri ale sezonului, după o suspendare de şapte luni pentru pariuri sportive ilicite.

Luciano Spalletti şi-a justificat însă alegerea afirmând următoarele: ”Trebuie să fim înţelegători cu el, nu a pariat niciodată pe meciurile echipei sale”.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În faza grupelor de la Euro 2024, Italia, campioana europeană en-titre, va înfrunta Spania, Croaţia şi Albania. În vârstă de 36 de ani, Acerbi are 34 de selecţii şi un gol la naţionala Italiei.

Afla mai multe despre: francesco acerbiluciano spallettieuro 2024italiainter milanoserie a 

viewscnt
Articole similare