adplus-dvertising
You are here:

OUT de la FCSB după doar şase luni. Becali a plătit bani pe el, dar l-a lăsat să plece gratis. Cu cine a semnat din Superligă

OUT de la FCSB după doar şase luni. Becali a plătit bani pe el, dar l-a lăsat să plece gratis. Cu cine a semnat din Superligăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Doru Popadiuc traversează cea mai bună perioadă a carierei şi recunoaşte că experienţa trăită la FCSB l-a ajutat să se dezvolte din toate punctele de vedere.

Mijlocaşul de 27 de ani are cifre impresionante în actualul sezon al Superligii. Doru Popadiuc a devenit jucător de bază la Chindia Târgovişte, unde a bifat 7 goluri şi 2 pase decisive în cele 18 meciuri jucate în actuala stagiune a primei ligi.

Însă, până să impresioneze sub comanda lui Toni Petrea la Chindia Târgovişte, mijlocaşul ofensiv a avut şi momente mai dificile în carieră. Iar cel mai bun exemplu este perioada petrecută la FCSB. Venit de la Ceahlăul Piatra Neamţ, în schimbul sumei de 50 de mii de euro, în ianuarie 2016, Doru Popadiuc n-a reuşit să se impună la vicecampioana României, unde a marcat un singur gol în cele patru meciuri disputate.

A plecat rapid de la FCSB, după doar şase luni, liber de contract, şi a semnat cu FC Voluntari. După alte câteva experienţe la Irtysh, în Kazahstan, sau la Poli Iaşi, în Superligă, Doru Popadiuc a bătut palma cu Chindia, în vara anului 2021.

Acum, sub comanda lui Toni Petrea, mijlocaşul ofensiv a reuşit evoluţii impresionante în Superligă şi a recunoscut că experienţa de la FCSB a contribuit decisiv la dezvoltarea sa în cariera de jucător.

"Noi retrogradasem cu Ceahlăul, erau probleme financiare foarte mari, am avut şi o operaţie când am retrogradat, au fost nişte momente foarte grele. Mi-am revenit, am început să mă antrenez, am jucat câteva meciuri la Liga 2 şi a venit o adresă la club, cei de la FCSB s-au interesat de mine şi a fost o diferenţă uriaşă între ceea ce făceam la Ceahlăul şi ceea ce am întâlnit la FCSB.

Am stat doar jumătate de an, a fost o perioadă în care am învăţat multe lucruri de la jucători foarte buni. A fost una dintre cele mai importante lecţii din viaţa mea.

Era şi Mister (n.r. - Toni Petrea), eram în relaţii bune cu jucătorii, cu toată lumea. Aşa a fost drumul atunci, am ales să merg la Voluntari pentru a avea şanse mai mari să joc. Cred că o experienţă la un club mare poate să te înveţe foarte multe lucruri, la fel cum poate să te tragă şi un pic înapoi în cazul în care nu eşti destul de pregătit, cum au fost destule exemple" , a declarat Doru Popadiuc la Pro Arena.

viewscnt
Articole similare