Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB! Gigi Becali n-a stat la discuţii şi a pus trei jucători pe ”lista neagră” după înfrângerea cu Oţelul: "N-o să-i mai vedeţi"

OUT de la FCSB! Gigi Becali n-a stat la discuţii şi a pus trei jucători pe ”lista neagră” după înfrângerea cu Oţelul: "N-o să-i mai vedeţi"

FCSB

Comentarii

Echipa Oţelul Galaţi a învins duminică seara, în deplasare, scor 2-0, liderul din Superligă, echipa FCSB, într-un meci din etapa a 18-a.

Gălăţenii au deschis scorul la Bucureşti în minutul 7 al meciului, când Lixandru s-a complicat în propriul careu, i-a pasat încet lui Ovidiu Popescu şi Samuel Teles a profitat, interceptând şi deschizând scorul. Gazdele au ripostat prin lovitura liberă a lui Florinel Coman, scoasă excelent de portarul Dur-Bozoancă.

Portarul oaspeţilor a intervenit şi în minutul 43, la Miculescu, iar Ovidiu Popescu a trimis peste poartă în minutul 59. Oţelul a înscris al doilea gol în minutul 64, prin Cisotti, iar Florinel Coman a primit al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu în minutul 90+6. S-a încheiat 2-0 pentru gălăţeni, iar FCSB este, în continuare, lider în clasament, cu 37 de puncte. Oţelul a câştigat al patrulea meci  stagional, a ajuns la 23 de puncte şi se află pe locul 9.

Gigi Becali (65 de ani) n-a stat la discuţii şi a pus trei jucători pe ”lista neagră” după înfrângerea cu Oţelul.

”Vom lua măsuri în iarnă. Vor pleca trei jucători. Îi ştiu. Sunt doi pe care i-am luat acum. Sunt un idiot că nu-mi dau seama că dacă ăia nu-i vor acolo nu am eu ce să fac cu ei. Rotariu, Ganea, Compagno. Poate Creţu.... Băi, Rotariule. Eşti pe teren, eşti atacant... Du-te, bă. Te duci cu mingea, o iei în dinţi şi fugi cu ea. L-am tot încercat pe Rotariu.

Preţul lui Compagno l-am lăsat la un milion. Atât cer. Ce să faci? Ei au dat 500.000, eu am cerut un milion. Poate se ajunge la 700.000 de euro. Sunt oferte din Italia, din Arabia. Asta e. Am crezut că am dat lovitura cu el. Părerea mea e că după ce a avut 4-5.000 de euro salariu la Craiova. A venit la 20.000 de euro şi după un an s-a săturat. Când a dat de bani... 

Nu ai văzut? Una, doua sare în cap. Când e faultat, arbitrul nu mai dă fault. Că se aruncă mereu. Eşti la înot? Stai, mă, în picioare!”, a răbufnit Becali.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalicompagno 

viewscnt
Articole similare