Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la naţională înainte de meciul cu Andorra! Decizie de ultimă oră luată de Edi Iordănescu

OUT de la naţională înainte de meciul cu Andorra! Decizie de ultimă oră luată de Edi Iordănescu

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Edi Iordănescu a decis să nu se bazeze pe Louis Munteanu pentru duelul de duminică cu Andorra

OUT de la naţională înainte de meciul cu Andorra! Decizie de ultimă oră luată de Edi Iordănescu

Decizia a fost luată pentru a ajuta naţionala U21 a României, care se va duela cu Finlanda, marţi, în preliminariile pentru EURO 2025. De altfel, Louis Munteanu, deşi a fost în lot pentru duelul cu Belarus, acesta a bifat doar 13 minute, dar era greu de crezut că va fi folosit de Edi Iordănescu pentru meciul cu Andorra de duminică.

„Selecţionerul Edward Iordănescu a decis alături de Daniel Pancu să îl lase pe Louis Munteanu la naţionala Under 21, pentru meciul cu Finlanda, programat marţi, la Sibiu”, se arată într-o postare a celor de la FRF.

România U21 a câştigat meciul cu Armenia U21, scor 2-0, în GIuleşti şi ţinteşte să se califice din nou la EURO.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, potrivit Transfermarkt.com

Mesajul postat de liderul naţionalei l-a făcut pe Gigi Becali să izbucnească în râs: „Doamne, ferească-ne! E falsitate”

Nicolae Stanciu, liderul echipei naţionale, a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care a sugerat că meciul cu Andorra va fi decisiv pentru calificarea la EURO 2024. Gigi Becal a râs în hohote când a auzit ce a putut scrie fostul său jucător de la FCSB, scoţând în evidenţă că România a ajuns rău de tot dacă un meci cu Andorra a căpătat o asemenea însemnătate.

„Suntem cu un gust amar după meciul de aseară (n.r- joi seara). Absolut toţi am dat totul pentru a câştiga. Cu unitatea, forţa şi mentalitatea acestui grup sunt absolut sigur că vom ajunge să ne îndeplinim obiectivul. 

Vă mulţumim tuturor pentru mesaje şi susţinerea arătată. Duminică urmează poate cel mai important meci al campaniei şi ne dorim să le facem copiilor prezenţi şi tuturor românilor o bucurie”, a scris pe Instagram Nicolae Stanciu.

„Eh... Stanciu chiar dacă vorbeşte prostii, nu poţi să... Nu cred, mă, că a zis aşa. Voi faceţi mişto. Poate e Instagram fals. E falsitate!

Cu Andorra e cel mai important? Păi, cum, mă? Ce dacă batem Andorra? Israel nu bate şi ea pe Andorra? Doamne, ferească-ne! Dar ce să faci? De Stanciu nu putem să râdem, că e numărul unu al naţionalei”, a fost reacţia lui Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: edi iordanesculouis munteanuechipa nationalaromania u21 

viewscnt
Articole similare