Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la Oţelul! Dorinel Munteanu a ratat cupele europene şi a dat afară aproape o întreagă echipă

OUT de la Oţelul! Dorinel Munteanu a ratat cupele europene şi a dat afară aproape o întreagă echipă

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi a anunţat că s-a despărţit de şapte jucători

Oţelul Galaţi a ratat ambele şanse de a ajunge în cupele europene în decursul a doar cinci zile.

Roş-alb-albaştrii au pierdut dramatic finala Cupei României, contra Corvinului, şi a fost învinsă de Universitatea Cluj în semifinala barajului pentru UEFA Conference League.

Dorinel Munteanu a anunţat că lotul va suferi numeroase modificări până la startul ediţiei viitoare de Superliga, iar clubul a anunţat printr-un comunicat despărţirea de şapte jucători.

Relu Stoian, Dragan Lovric, Costin Ghiocel, Dan Panait, Claudio Mocanu, Vasile Jardan şi George Cîrjan se află la final de contract cu formaţia gălăţeană şi nu li se vor prelungi înţelegerile.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Dorinel Munteanu taie în carne vie la Galaţi: şapte jucători pleacă de la Oţelul!

”SC Oţelul Galaţi, club care în stagiunea revenirii în Superligă a disputat semifinala barajului pentru calificarea în Conference League şi finala Cupei României, le mulţumeşte jucătorilor ajunşi la final de contract pe care nu va mai conta în sezonul următor. Este vorba de şapte jucători, unii dintre ei făcând parte din acest minunat proiect încă din perioada în care gruparea roş-alb-albastră activa în Liga 3.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Aşadar, le mulţumim portarului Relu Marian Stoian, fundaşilor Dragan Lovric, Costin Petruţ Ghiocel, Dan Lucian Panait şi Claudio Ionuţ Mocanu, mijlocaşului Vasile Jardan şi atacantului George Cîrjan (foto) şi le urăm mult succes în următoarele provocări.

Lotul SC Oţelul Galaţi pentru sezonul 2024-2025 se va reuni pe data de 5 iunie 2024”, a anunţat Oţelul pe site-ul oficial al clubului.

 

Afla mai multe despre: oţelul galaţisuperligadorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare