You are here:

OUT de la Oţelul. Dorinel Munteanu nu a stat la discuţii şi l-a dat afară pe jucătorul cu meciuri în La Liga

OUT de la Oţelul. Dorinel Munteanu nu a stat la discuţii şi l-a dat afară pe jucătorul cu meciuri în La Ligagalerie foto

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi nu a pierdut timpul şi a fost printre cele mai active echipe pe piaţa transferurilor. Aşa cum Dorinel Munteanu a anunţat după ultimul joc din campionatul trecut, echipa sa a suferit numeroase modificări la nivelul lotului.

Luni, pe 15 iulie, Oţelul Galaţi va debuta în noul sezon competiţional, în deplasare, cu FC Botoşani. Roş-alb-albaştrii se numără printre ”campioanele” Superllgii la capitolul despărţirilor.

Eduard Pap, Relu Stoian, Claudio Mocanu, Dragan Lovrici, Dan Panait, Costin Ghiocel, Vasile Jardan, Pablo Gaitan Anes Rusevici şi George Cîrjan au părăsit fosta campioană a României în această vară, iar Dorinel Munteanu pare că nu se opreşte aici.

Fostul puşti-minune a plecat de la Galaţi. Aly Malle nu l-a impresionat pe Dorinel Munteanu

Sosit în iarnă la Oţelul, Aly Malle a plecat de Galaţi. Conform viaţa-liberă.ro, atacantul din Mali nu va continua alături de formaţia pregătită de Dorinel Munteanu.

În vârstă de 26 de ani, Aly Malle are în CV echipe importante din străinătate, precum Watford, Udinese, Grasshoppers Zurich sau Granada. Pentru andaluzi, Malle a bifat 11 partide în La Liga.

n ianuarie, acesta a semnat cu Oţelul după un an în care a evoluat pentru Eyupspor, echipă ce a promovat în prima ligă a Turciei la finalul sezonului.

În 17 meciuri la Oţelul în toate competiţiile, Aly Malle a marcat un singur gol.

Afla mai multe despre: superligaotelul galatidorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare