You are here:

OUT din primul 11! Neil Lennon pregăteşte câteva surprize pentru meciul cu Gloria Buzău. Cum poate arăta echipa Rapidului

OUT din primul 11! Neil Lennon pregăteşte câteva surprize pentru meciul cu Gloria Buzău. Cum poate arăta echipa Rapidului

Superliga

Comentarii

Meciul cu Gloria Buzău ar putea fi ultimul pentru Neil Lennon la Rapid, în cazul în care bucureştenii nu vor obţine cele trei puncte.

Rapid are un start ratat de campionat. Giuleştenii au două trei puncte după primele patru etape, iar egalul cu Sepsi a umplut paharul.

La finalul partidei împotriva formaţiei covsănene, încheiată la egalitate, scor 2-2, fanii Rapidului i-au cerut demisia lui Neil Lennon, i-au huiduit pe jucători şi i-au scandat numele lui Marius Şumudică, favoritul publicului pentru banca tehnică.

”To be, or not to be” pentru Neil Lennon. Titularul din primele etape ar putea fi OUT pentru meciul cu Buzău

Neil Lennon este faţă în faţă cu meciul care i-ar putea decide soarta la Rapid, iar nord-irlandezul pregăteşte câteva schimbări raidcale, atât la nivelul sistemului de joc, cât şi la nivelul primului 11.

Astfel, aşa cum Viorel Moldovan anunţase în urmă cu câteva zile, Rapid va trece la apărarea cu patru fundaşi, după ce în primele etape Neil Lennon a să joace cu trei pe linia de fund.

De asemenea, Marian Aioani ar putea să-şi piardă locul de titular, după ezitările din startul campionatului. În locul său ar urma să fie folosit Benjamin Siegrist, portarul elveţian transferat de Neil Lennon de la Celtic în urmă cu câteva săptămâni.

Conform informaţiilor 1923.ro, Cristi Săpunaru va fi titular la Buzău în premieră în acest sezon. Partida se joacă sâmbătă, de la 22:00, pe Stadionul Gloria.

Cum ar putea arăta Rapid în meciul ce poate fi decisiv pentru Lennon:

Siegrist – Manea, Săpunaru, Ignat, Borza – Kait, Mendes – Pop, Papeau, Petrila – Rrahmani.

 

Afla mai multe despre: rapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare