Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT! Jucătorul de naţională pleacă de la FCSB, deşi a fost om de bază în sezonul trecut

OUT! Jucătorul de naţională pleacă de la FCSB, deşi a fost om de bază în sezonul trecut

Superliga

Comentarii

Risto Radunovic (32 de ani) are zilele numărate la FCSB. Fundaşul muntenegrean al campioanei va pleca, după trei ani în care a îmbrăcat tricoul roş-albastru.

Radunovic a bifat 35 de meciuri în sezonul trecut pentru FCSB şi a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai roş-albaştrilor din ultimii ani, fiind chiar şi căpitanul echipei în multe jocuri. Cu toate acestea, se pare că aventura muntenegreanului la FCSB se va termina la sfârşitul acestui an.

Radunovic pleacă după trei ani de la FCSB

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Conform Fanatik, Risto Radunovic va pleca de la FCSB la finele lui 2024, atunci când înţelegerea sa cu proaspăta campioană a României va expira. Fostul apărător al Astrei Giurgiu nu s-a înţeles cu Gigi Becali în vederea prelungirii contractului, deşi i-a fost propus un salariu de 15.000 de euro.

Gigi Becali a anticipat posibila plecare a lui Radunovic şi i-a adus imediat un înlocuitor, pe David Kiki, fost campion cu Farul.

În vârstă de 32 de ani, Risto Radunovic a anunţat încă din iarnă că îşi doreşte să plece de la FCSB. Pentru echipa bucureşteană, Radunovic a adunat 136 de meciuri, a marcat cinci goluri şi a livrat 14 pase decisive.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Cota sa de piaţă este estimată de Transfermarkt la 1.400.000 de euro.

 

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligagigi becali 

viewscnt
Articole similare