Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT pentru El Clasico! Probleme mari pentru Real Madrid înainte de marele meci cu Barcelona din La Liga

OUT pentru El Clasico! Probleme mari pentru Real Madrid înainte de marele meci cu Barcelona din La Liga

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid va primi vizita celor de la Barcelona, duminică seara, de la 22:00.

OUT de la Real Madrid pentru marele meci cu Barcelona

Madrilenii nu se vor putea baza pe un fotbalist de bază înainte de marele meci cu rivalii din Barcelona. Este vorba despre Dani Carvajal, fundaşul dreapta care a scris istorie în tricoul formaţiei lui Ancelotti.

Fotbalistul are probleme musculare după returul extenuant de la Manchester. Carvajal a fost esenţial pentru Real Madrid pe Etihad, împotriva „cetăţenilor” lui Pep Guardiola. Fundaşul a evoluat 110 minute şi a cerut schimbare în a doua repriză de prelungiri a acelui meci din cauza problemelor musculare.

Carvajal nu s-a recuperat complet şi sunt şanse foarte mici să evolueze în El Clasico, astfel că Don Carlo va trebui să se bazeze pe Lucas Vasquez cel mai probabil.

Ancelotti a prins curaj după ce a eliminat-o pe Manchester City din Champions League: ”Real Madrid nu moare niciodată!”

"Am început bine cu acel gol, apoi am suferit, luptând şi dând totul. Cred că ne-am apărat foarte, foarte bine. Supravieţuind? Ştim cum să facem asta de ani de zile. Mereu ieşim din situaţii imposibile. Toată lumea ne credea morţi, dar Real nu moare niciodată. Guardiola m-a felicitat şi mi-a urat noroc. Este un mare domn, aşa cum a fost întotdeauna", a spus Ancelotti.

La râmdul său, Pep Guardiola a mulţumit jucătorilor, spunând că aceştia au dat tot ce au putut. "Le mulţumesc jucătorilor mei, din toată inima. Mi-a plăcut cum am jucat, dar fotbalul înseamnă să câştigi, iar noi nu am făcut acest lucru, chiar dacă am fost excepţionali. Nu ne-am transformat ocaziile, chiar dacă toată lumea a jucat la un nivel foarte ridicat. Felicitări Realului. Am dat totul, aşa că nu am niciun regret".

Afla mai multe despre: dani carvajalreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare