Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT şi Angelique Kerber! Simona Halep, culoar favorabil spre finala de la Australian Open

OUT şi Angelique Kerber! Simona Halep, culoar favorabil spre finala de la Australian Open

Tenis

Comentarii

Simona Halep a reuşit să se califice în sferturile de finală ale turneului de Mare Slem de la Australian Open, luni dimineaţă, după o victorie în două seturi cu belgianca Elise Mertens, scor 6-4, 6-4, şi are o şansă foarte mare să acceadă în finala turneului de la Antipozi.

Cu şapte din primele 10 favorite ale turneului eliminate, Simona Halep are o şansă imensă de a-şi adjudeca cel de-al treilea turneu de Mare Slem din carieră, primul de la Australian Open. O va întâlni pe estonianca Anett Kontaveit în sferturile de finală, acolo unde este favorită clară. Tot luni dimineaţă, Anett Kontaveit a trecut de poloneza Iga Swiatez, scor 6-7, 7-5, 7-5.

Angelique Kerber e OUT!

Pe aceeaşi partea de tablou cu Simona, Garbine Muguruza s-a impus în faţa olandezei Kiki Bertens, scor 6-3, 6-3, iar rusoaica Anastasya Pavlyuchenkova (30 WTA) a trecut la mare luptă de nemţoaica Angelique Kerber (18 WTA), scor 6-7, 7-6, 6-2. 

Garbine Muguruza şi Anastasya Pavlyuchenkova vor lupta pentru un loc în semifinale, acolo unde, sperăm noi, va accede şi Simona Halep după confruntarea cu Anett Kontaveit. Muguruza o conduce pe Pavlyuchenkova la capitolul meciurilor directe cu 4-1. 

Partea a doua de tablou:

  • Sofia Kenin (15 WTA) - Ons Jabeur (78 WTA)
  • Ashleigh Barty (1 WTA) - Petra Kvitova (8 WTA)

Meciuri sunt programate marţi dimineaţă.

Prima parte de tablou:

  • Anett Kontaveit (31 WTA) - Simona Halep (3 WTA)
  • Garbine Muguruza (32 WTA) - Anastasia Pavlyuchenkova (30 WTA)

Meciurile sunt programate miercuri dimineaţă.

 

Afla mai multe despre: tenissimona halep 

viewscnt
Articole similare